Zseda Postlara yaptığımız yorumlar neye dayanarak siliniyor ? İçerisinde hakaret yoksa,gayet düzgün karşı tarafta konusuyorsak neye göre silinebilir?
CokCahilsinKeskeOlsen Zseda Eğer birinin yorumu silindeyse sen ona cevap verdiysen ve o kişiyi kurallara uymayan bir durum yapıldiysa yorumlar karşılıklı silinir.
Zseda CokCahilsinKeskeOlsen hayır hiç böyle bir durum yaşanmadı aksine. Post sahibi de şaşırdı duruma
Zseda CokCahilsinKeskeOlsen yorumunda cevap verdiğim kişi için bilinmeyen yaziyor. Hem benim hem onun yorumu silinmiş. Bana da o söyledi farketmemistim. Şimdi postu komple göremiyorum zaten 😮
CokCahilsinKeskeOlsen Zseda Post sahibi sildirmis olabilir yada tartışma çıktıysa yöneticiler müdahale etmiş olabilir. Eğer ki kullanıcı adı kısmında yazarsa silindi bilinmiyor vs diye bu sistem hatası ama yorum silinmiş 3 noktadan açıyorsan yöneticiler silmiştir
Zseda CokCahilsinKeskeOlsen sanirim post sahibi posta kimse yorum yapmayınca postu kaldırmak istemiş. Sonra ben cevap verdim falan yorumlar silindi şimdi post yok. Bilmiyorum. Hayır bide sinir bozucu ortada tartışma yok yorum siliniyor falan gerilmistim
CokCahilsinKeskeOlsen Zseda Post sahibi sildirmiştir muhtemelen yorum gelmedi diye sizin için birşey diyemem neden sildiler ama normalde ya kural dışı yorumları yada böyle tartışma hakaret tarzı yorumlara müdahale ederler sizde o da olmadığından tuhaf olmuş