Reyhan_20 Merhabalar devlet hastanesine 6. haftada doktora gittik doktor kalp atışını gösterdi ama dinletmedi. Dışarıdan kalp atışını dinletirsem bebeğin işitme sistemine zarar verir dedi. Sizlerde nasıl oldu?
Cihangir09 Reyhan_20 bebeğin daha oluşmamış işitme sistemine ne olacakmış. İşlerine gelmiyo dinletmiyorlar malesef devletler böyle
SrpYlmz Reyhan_20 ben ozele giidiyorum 6+2 de duymuştum kalbini çok şükür şuan 26 haftalığız 🧿🙏öyle birşey yok yani canım
Duyguudaa Reyhan_20 benim 6 haftada dinletti her gittiğimde de dinletiyorlar ama devlette yapmıyorlar işte maalesef
Sumeyyenur1 Reyhan_20 haklı olabilir. Ben özelde muayene oldum her gittimde dinliyorduk kalp atışını. İşitme testinden kaldı. İşitme cihazı kullanabilir.
cLearQueen Cihangir09 basacagı bi tuş nasıl isine gelmemis olabilir..sanki dinletmeyince daha mi cok maas alacak.. doktorlar hakkinda biraz saygılı konusmaliyiz bence. O doktordann daha iyi bilcek halimiz yok yani sonucta..
dderyaa benimde özeldeki doktorum 5. 6. haftalarda dinletmemişti sadece ekranda görmüştüm. daha çok küçük olduğu için bebeği yorduğunu söylemişti
RavenV Reyhan_20 Ben de 18 haftalığım bir kere 8. haftada bir kere 15. haftada dinletti doktorum kısacık. Bebeği yormayalım dedi. Ama ultrasonda kalbini gösterdi direkt nasıl attığını ve bebeğin el kol hareketlerini. Maalesef ultrason da çok masum bir şey değil.