Dilan21122112 Kızlar bebeğin başı çok çok aşağıda dokdur dedi ve bir buçuk santim acilmam var ilk gebeliğim dokdur gel doğumu baslatcaz dedi korkmuyorum. Sizce sancılarım gelirmi acilmam olurmu bu aksam
YeniGelinMeselesi Dilan21122112 haftan artık doğum için uygun korkma bebişinde sağlıkla gelsin belli olmaz 2-3 cmle haftalarca gezenler var suni sancı ile 2-3 saatte doğuranda var nasıl hayırlıysa öyle olsun🙏🏼 Açıklık olduğunu doktor nasıl fark etti yani alttan muayeneyi hemen yapmıyorlar ya belirtin falan varmıydı
XBirmelekannesiii Dilan21122112 bence kendi sancilarinizi bekleyin ben 3 açıklıkla 2 hafta gezdim kendi sancimla nomal dogum yaptım ve çok rahatım şuanda
Dilan21122112 YeniGelinMeselesi sırtım çok çok ağrıyordu. Dokdur otrasyona vurdu bebeğin kafası çok çok aşağıda dedi bu durum da doğum baslamali dedi ve alttan muayneye yolladı ordan bakti
Dilan21122112 Mommelike benim assinda bir haftadan çok oluyor yatakda dönünce bile afetersiniz rahmim ve alt karnım çok ağrıyordu ama ağırlaştım heralde deik ondan ama bebek dönmüş onun için
Hilal_M Dilan21122112 2 cm açıklıkla 33 haftadan 37. Haftaya kdr geldim hala da devam ediyorum canım bence bekle iyi bir doktora git progeston ile erken gelmeyi onluyolar
Makbule_199110 Dilan21122112 1.ve 1.5 korkulacak bir acilma degil canim zaten cogu hamileler son hafta 1 cm acilma ile dolasirlar ınsallah vakti zamaninda dogum edersin
Dilan21122112 Makbule_199110 ay inslalah ben bebek için entiseleniyorum içerde kalması gelişimi için iy en azindna bir iki hafta
Dilan21122112 Makbule_199110 dokdur bebeğin kafası çok aşağıda şuan doğum olmaliydi onu durduran birşey var dedi kordun dolanması nedeni ilede baslamamis olabilir dedi o korkutyr beni
Hilal_M Dilan21122112 beni de hemen doğuma almaya çalıştılar sürekli alttan muayne ettirmekte açıklık yapar güzelce dinlen yat bide başka doktora git mutlaka doğum önleyici bişi verir
Mutlucuk Dilan21122112 Bence sancılarınızın gelmesini bekleyin suni ile doğumu başlatıp bebek gelmeyince sezeryan a döndüren doktorlar var yazık günah ya bebek ne zamn geleceğine kendi karar veriyor zaten