Ben şehir hastanesinde takipliyim ilk öğrendiğimden beri oraya gidiyorum doktorumdan da çok çok memnunum ama hastane bana çok uzak yani ayda bir gidiyorum şuan sorun olmuyor. Ben şunu merak ediyorum şehir hastanesinden memnunum orda da doğum yapmak da isterim ama hastane bana çok uzak başka hastaneye de kontrol için gitmedim ya mesela saçma bi soru ama hadi doğumum acil olursa herhangi bir hastaneye gidiliyor mu daha önce muayene için hiç gitmediysem de? Ve hangisini önerirsiniz? 15 temmuz çok kötü diyolar? Beyhekim’de iyiydi diyenleri okudum tıpı da kötüleyen de çok iyi diyen de yani kafam karıştı aslında sorum şu öncelikle hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için ve eğer orda doğum yapmak için bir iki kere muayeneye gitmek gerekiyor mu?? Karışık anlattım da umarım anlamışsınızdır yaa 🥲🥲

Zeynepyldz, başlığı Konya doğum için devlet hastane önerisi olarak değiştirdi.

Bende son haftalarimdayim 1 aydır şehir Hastanesi’ne muayene oluyorum her an doğurmaya hazırım bakacaz gorecez nasl bı yer

Ama hiç bı zaman aynı doktora muayene olamadım ya asistanina denk geliyorum ya başka bı doktora muayene olmak zorunda kalıyorum sanırım devletin sikintisida bu

Yaren3442 Yaa hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğiniz ilk doğumunuz mu olcak? Ben randevu bulabiliyorum çok şükür de merakım şuydu aslında mesela atıyorum ben 15 temmuz Hastanesi’nde hiç muayene olmadım ama doğumda direkt oraya gidebilir miyim? Yoksa şuan mesela bir iki iki kere muayene olmuş olmam mı gerekiyor orda kaydım olması için?

Zeynepyldz öncelikle 15 temmuzda doğum yapmış birisi olarak soyluyorum en iyi en mukammel ebeye denk gelmek lazımmış hastane ortamından ve doktordan yana skntiliydim evim yakın diye sürekli randevu almakta kolay olunca hep oraya gidiyordum ve dogumumu bir ebe gerçekleştirdi halada muhabbetimiz devam etmekte oğlum iki yaşında 🐣
        Şuan tekrardan hamileyim 15 temmuza muayene bile gitmek istemedim 😂beyhekime gittim babam götürüyor esim işten izin alamayınca hapishane gibi hastane diyor sürekli bı kan tahlilleri ertesi güne çıkıyor işte doktorum belirsiz zaten kim denk gelirse ona gidiyordum malesef
        Taaaaakkiii bugün şehir hastanesini denk getirdim şükür Bülent simsegi çok ovuyorlardi çevrem 🤗ins şehir Hastanesi’nde de doğum yapmayı çok istiyorum ins nasip olur 🤲🤲

Zeynepyldz ben kayıt gerekmiyor sistemden her türlü görüyorlar diye biliyorum o kayıt özeller için diye duymuştum ama 🙈yinede bı arastirmak lazm herhal 🥴

Beyzanur_42 yaa benim de eşimin kuzeni 15 temmuzda çalışıyor o yardımcı olur diyor en azından bi tanıdığın olması avantaj ama ben şehir hastanesinde kürtaj olmuştum bi sene önce ve çok memnun kalmıştım her şeyden doğum da mı öyle olur acaba diye merak ediyorum ama hastane bana çook uzak hadi doğumum acil olursa yetişemezsem böyle bi şey olur mu onu da bilmiyorum da içimde böyle bi endişe var ya buna taktım kafayı yani 😂😂 Beyhekim’i de gerçekten ben bi hastane olarak sevmiyorum hiç çok basık geliyor bana da o yüzden merak ettim 😮‍💨 Evet Bülent şimşegi de cok duydum ben de mete hocaya gidiyorum cok memnunum ama hastanenin uzak olmasi beni bitiriyor ya napsam

Beyzanur_42 yani öyle bi şey varsa bi kere de olsa gider muayene olurum dicem de onu bile istemiyorum uzun süredir aynı doktora gidince bir de doktorumu da değiştirmek istemiyorum yani bilemedim valla nasip dicem heralde 😂

Zeynepyldz muayene olmadığıniz bir hastanede doktor size bakmak zorunda olmadığı için biraz doktorun inisiyatifine kalıyor riske atmayın istediğiniz hastaneye de ara sıra gidin

Seymaegg nolur nolmaz diye gideceğim o zaman bakalım isteğim şehir hastanesinde ama inşallah hayırlısı olur daha erken olduğu için kestiremiyorum da doğumun nasıl olacağı falan da belli değil sonuçta, teşekkür ederim 😊

Zeynepyldz ben 4 sene önce 15 temmuzda yaptım ikinci oglumun dogumunu aman Allahım çok kötü asla tavsiye etmiyorm. Bende şuan şehir hastanesine gidiyorm 28 haftaligiz gayet memnunum şuan

Zeynepyldz mete hoca en iyilerinden ama kesinlikle radevu alamıyorum ona. Bülent şimşege ilk randevumu almştm gebeligimi ögrendigmde hiç memnun kalmadım o doktordan

Mercan_42 ay gerçekten mi nasıldı biraz anlatır mısınız ya ben ilçeden geliyorum yani arabayla 1 saatte falan hastanede olmus oluyoruz acil bi durum olursa naparim korkusu oluştu ben de kendi kendimi strese sokuyorum halbuki ben de 20 haftalığım daha ama işte 🥲🥲

Mercan_42 siz hangisine gidiyorsunuz suan ben de başlarda alamadım sonradan öğrendim sabah saat 10da açılıyormuş ya randevular hastanenin sitesinden de hangi günlerde muayenede olduğuna bakıyorum hemen girince bulabiliyorum hep 16 gün sonrasina veriyor tabi o şekilde alıyorum ben bi deneyin isterseniz

Bende Selçuklu tıp perinatoloji bölümü Aybike hocanın takibindeyim ilk normal gebelik polikliniğine gidiyordum fakat sürekli asistan doktorlar değişiyordu ikiz gebe olduğum için özel muayeneye geçmek istedim normal gebelik polikliniğinde 15 dakika muayene yapıyorlardı fakat Aybike hoca muayenesinde yarım saate yakın muayene ediyor detaylı inceliyor şuan memnunum ☺️

Zeynepyldz eviniz nerde ve bı araciniz var mı hastaneye gitmek için 🤗öncelikle kimsenin kimseye yardımı olmuyor doğuma giderken eşimin kuzeni yardm eder dedin ya inanki kimse tarafından beklentiye girme derim 🙈ki dua et Rabbime kolaylık nasip etsn doğumunda bende 15 temmuza yakınım diye ağrım varken o zaman arabamix.yoktu yürüyerek gitmiştim 😂😂acilmam cogalmisti 😂😂