Humeyra-h İlk gebeliğim olduğu için bilgisizim Sağlık ağında verdim ilk Beta bu şekilde değildi ama bugün tekrar kan verdiğim zaman bu şekilde yazıyor diğerinde yazmıyordu neden bu şekilde oldu acaba bilenler yazabilir mi çok korkuyorum bişey olacak diye https://photos.app.goo.gl/6DZdoJW3BJUqANmb8
Zseda Humeyra-h Beta degeriniz artmis olarak yorumluyorum ben bunu. İlk degeriniz kaçtı? Bir de ilk verdiğiniz kan ile bu kan arasında kaç gün var ?
myavocado Humeyra-h negatif yazmıyor ki değer kısmında, referans aralıklarını gösteren yerde nagatif ve pozitif sonuvun aralıkları belirtilmiş, sizin sonucunuzla alakası yok onun. Endişe edilecek bir durum yok.
CokCahilsinKeskeOlsen Humeyra-h değeriniz negatif değil sol taraftaki referans aralıkları Bu sizin değeriniz bayağı yüksek çıkmış hamilesiniz yani
-Themother- Canım hayırlı olsun öncelikle. Orada negatif dediği değer aralığı 5ten küçük olduğu durumlar. Sizin gebeliğiniz tahminimce 5-6 haftalık
Humeyra-h İlk değer 343.35 çıktı 2 gün sonra 912.12 çıktı 2 gün Sonra 2230.83 çıktı bugün de o şekilde ama negatif yazması beni korkuttu farklı sağlıkocağında verdim acaba o yüzünden mi öyle oldu?
Zseda Humeyra-h Hayir negatif yazmiyor 😀 5 in altındaki değerler negatiftir diyor. Sizin degeriniz 5 in üzerinde yani gebeliginiz var
Mercimeek Humeyra-h çok güzel ilerlemiş kan artışın da kuzu bu kadar çok kan verme kız :) git bir kadın doğuma kesen görünür artık çok rahat
Gulsah_g_ Referans degerinde tüm haftalar arasında olması gereken degerler yazıyor sırasıyla. Referans degeri 5 ten küçük olursa negatif diyor. Sizin için önemli olan Referans değeri kısmı değil.