cLearQueen Hanımlar normalde hep sol kasigımda agri olur bugun yine var da biraz vajinanin üst kismına dogru agrim oldu aksama dogru sanki arada igne battı cıkti yani ben de korktum bu haftalarda boyle agrı girmesi arada normal miiii
Burcu-2634 cLearQueen normal diye biliyorum çünkü artık rahim yukarı çıkmaya başladı haliyle bebekte ağırlık yapıyor kaslar geriliyor ama içinin rahat etmesi doktora görünmek de fayda var
DuyguOzlem cLearQueen normal evet bende yaşadım. Gaz sıkışmasıda olabiliyor. Gazını tutma bol bol su iç.
cLearQueen Burcu-2634 kız daha dün aksam gittim doktora adam beni kovcak artık , dun gauet iyiydi bugun neden boyle oldu ki 😔
cLearQueen DuyguOzlem valla dün bisey yoktu doktorda olsa cıkardı heralde yaa neden boyle oldu gaz gibi degil kuzum zatwn gaz yapcak bisey de yemedim..
DuyguOzlem cLearQueen aynısı banada oldu dediğin yerde. Bende gece acile gittim dayanamadım ama hiç birşey çıkmadı gaz sıkışmıs olabilir dediler sonra kendi doktoruma gittim kontrole anlattım. O da aynı şeyi söyledi. Bir kaç güne geçer endiselenme
Karanfil19 Canım normal bu bende de oluyor ara ara rahim büyüyor yukarı çıkıyor ve bebek haliyle baski yapıyor o sebeple agrinyapabilir panik yapma