Sedef21 Ayssemir benim doktorum gece yatarken almamı tavsiye etmişti gündüzleri çalıştığım için zor oluyordu gece içincede faydasını gördüm ben
Mu-az8 Ayssemir bende kullanıyorum hala 12 haftam mecbur sabahları da alıyorum bulantım geçmedi daha evet coouyku ve halsizlik yapıyor
BabyAta Ayssemir gece yatmadan önce alıyordum ben evet uyku yapıyor sabahları 12de önce asla kalkamıyordum 😂😂
Lenay223 Ayssemir he anladım Allah yardımcınız olsun ilerleyen haftalarda hafifleyebiliyor benim öyle olmuştu
Ayssemir Mu-az8 ya bendede öyle halsizlik uyku bazılarına iyi gelmiyır fayda etmiyormuş bende işe yarıyor ama uyku baya yaptı
balim35 @Ayssemir Aa suan aydınlanma yaşadım 😅 bende 21.haftadayım nerdeyse iki hafta önceye kadar günde 4 tane kesin içiyordum bu bir iki haftadır bulantım azaldı ilacı sabah alıyorum ama gün içinde çok uyurdum prilamın uyku yaptığını hiç düşünmemiştim 😅😅
Ayssemir balim35 hahahah 💡💡💡💡😂😂 Öyle bir uyku yapıyoe kii hemdeee bugünden beri yatıyorum mümkün değil yani bu kadar uyuyamam normalde ama nakavt etti 😂😂😂😂
Ayssemir BabyAta üstelik doktor bana gece 2 iç dedi sabah eşim kapıyı çekmiş işe gitmiş garibim 😂😂 ses falan hiç bayılmışım 😂😂😂
mervemurat16 Ayssemir banada ağır gelmişti hep uyku halindeydim bıraktım sonra zaten kusmamı geçirmemişti