Mihrican_22 Kızlar merhaba İstanbul Pendik eğitim ve araştırma hastanesi (Marmara üniversitesi) veya Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine giden doğumu orda yapan yada yapacak olan varmı aranızda bilgi verirmisiniz süreciniz nasıl geçti geçiyor doğum yapacağım yeri hayla secemedim
yenidenanne34 Mihrican_22 merhaba umraniye devlette takipliyim dogumu orda yapmayi düşünüyorum. Yapmis olan varsa bende bilgilenmek isterim ozellikle sezeryan dogum
emineaycyilmaz Mihrican_22 Ümraniye Araştırmaya gidiyorum memnunum burada yapıcam çok yapan arkadaşım ve akrabam var memnunlardı
Mihrican_22 yenidenanne34 benim teyze kızım riskli gebeydi bir kere orda yatış yaptı 4 gün normalde doğum hanede telefon ve refakatçi yasak ama orda telefon kullanmaya izin veriyorlarmış ve doğum hanede yanınızda kadın yakınınız durabiliyormus teyzem kızının yaninda bekledi orda ama doğumu başka yerde yaptı özelde hayla bu şekil mi doğum hane bilmiyorum 🤷🏻♀️
yenidenanne34 Mihrican_22 dogumhane hakkinda hic bilgim yok malesef zaten benim sezeryan olacak bu konuyu hic arastirmadim o yüzden 😕
Mihrican_22 yenidenanne34 ben suanlik Pendik Marmara üniversitesine gidiyorum ama orasinin da doğum hanesi biraz karışık bilmiyorum yani günlerce bazen doğum hanede tututorlar telefon yok refakatçi kadın göremiyor yanina öyle çaresizce zor yani kararsızım bende
Sadeceanne2 yenidenanne34 ben orda doğum yapmadım ama. Sezeryanı dikiş şeklinde oluyor bilginiz olsun
ozlemozlem66 Ben erken doğum yaptım acil sezeryana alındım, göztepe şehir hastanesinde, o kadar iyilerdi ki ellerimi tutup bana güç verdiler sakinlestirdiler spinal yaptılar ama ben uyusmayınca hemen genel anestezi verdiler çok iyi kadrosu var dr aşırı ilgili..
123blogggh 8 ay önce Ümraniye’de doğum yaptım sevk doğum olarak gitmiştim en büyük şansımdı hiç bilmediğim bir hastanede doğum yapacağım diye korkmuştum ama stajyerlere kadar herkes o kadar ilgili ve tatlıydı ki 36 saat suni sancı aldım sancı odalarında yanınızda refakatçi kalabiliyor ama değişmiyor giriş çıkış yasak ve telefon falan yasak değildi sürekli elimdeydi odada sancı çektim 10 cm açılma olunca doğum haneye alındım
Mihrican_22 123blogggh şuan doğum hane koşulları hayla öyle midir bilmiyorum nasıl öğrenebilirim onuda bilmiyorum açıkçası son bir ayım kaldı gitsem kabul ederlerdi yada sıkıntı cikarmi onuda bilemiyorum şaşırdım valla biraz uzak Ümraniye ben gebze’deyim ama önemli olan düzgün yerde doğum yapmak
yenidenanne34 Sadeceanne2 evet biliyorum malesef bi yakınım sezeryan dogum yapti orda normal dikiş atiyorlarmis sebep olarakta kadinlar 10 gün sonra kontrole gitmedikleri icin gelmek zorunda kalsinlar diye boyle yapiyoruz demisler ☹
Sadeceanne2 yenidenanne34 aaaaa ☹️☹️☹️ çok kötü bir bahaneymiş. İki şey yüzünden orada yapmaya çekindim biri dikiş idi yoksa doktorum çok güzel bir insandı
yenidenanne34 Sadeceanne2 seni hatirliyorum canim konusmustuk daha once elif hanima gidiyorsun sende benim gibi
Sadeceanne2 yenidenanne34 evet elif hocaya gidiyorum şimdi Zeynep Kamil e. Yönlendirdi beni Oradan gün alayım yine hayırlısı ile. Sona kadar elif hoca ile devam ederim çok güzel bir insan hiç egosuz Doğumunuz ne zaman a denk gelecek temmuz da yıllık izine çıkacak elif hanım bilginiz olsun
yenidenanne34 Sadeceanne2 sen mi istedin yoksa kendisi mi oraya yönlendirdi? Temmuza geliyor dogumum muhtemelen ilk haftası ama zaten elif hanimin doguma girip giremeyecegi belli olmuyor ki. Bana dogum yapacagin gün hangi doktor ameliyatlara giriyorsa o girer demisti ozellikle sormustum. Hatta kuzenim burda dogum yapti onunkine bile giremedim ben dedi
Sadeceanne2 yenidenanne34 evet kuzum kendi haftasına ayarlayacak tı beni ama. Oğlum dan dolayı iyi hissetmeyecektim Şimdi den bile rüyalarıma giriyor Koridorlarında yürüyorum Defalarca Oğlumun gittiğini bildiğim koridorda iyi gelmiyor bana. Yoğun bakımla ameliyat hane aynı. Koridorda. Çok canım yanar oraya tekrar gidersem 2 gün orada kalacağım kafayı yerim bebeğe odaklanamam
Sadeceanne2 yenidenanne34 kendim istedim. Açıkçası oda hak verdi Çok haklısın nasıl iyi hissediyorsan o şekilde yap dedi eşimde büyük etmen bu süreçte. Aklımdan çıkmıyor du zaten o dile getirdi ben Burda yaparsan gelemem o kata. Diye orda koptu ip zaten o kapıda çok büyük acı yaşadık O güne geri dönecek tik diğer türlü
Sadeceanne2 yenidenanne34 senin de kuzum benim sağlıkla huzurla nasip olsun inşallah bütün bebekler annelerine bizde içinde
123blogggh Mihrican_22 yani kabul ederler herhalde ben sevk olarak gitmiştim günüm geçtiği için ben çok memnun kalmıştım
Sadeceanne2 Mihrican_22 ederler eğer bulabiliyorsanız. Elif malçok a muayene alın o sıkıntı çıkarmaz iyi bir doktor