Cerenvebebisi-01 aşko acı ama gerçek kolik diye bişey bu. Ne çektim allahııım 🙈 akşam üstü 6da başlayıp 10a kadar susmazdı asla, ciyak ciyak ağlamasa da mızıldar dururdu. 4,5 ay sürdü bizim, ne damlalar kullandık ne yöntemler denedik asla işe yaramadı ama her bebek bir değil, gaz damlası bi deneyin doktorunuza sorun bunu ama, ben hemen hemen herşeyi kullandığım için aklıma hiçbirinin ismi gelmiyo şuan, beyaz gürültü biraz mayıştırabiliyo bazı bebekleri televizyondan başta biraz yüksek bi tonda açıp (tabi bebeği rahatsız etmicek bi tonda olacak) sakinlerse sesi kademe kademe düşürebilirsin, kiraz çekirdeği kemeri diye bişey var bazı bebekleri o rahatlatıyormuş diye duydum. Benim arkadaşımın bebeği de kolikti onda gaz damlası işe yaramıştı, denemeden bilemezsin yani. Birde eğer mama kullanıyorsan aptamil conformil olan var doktor bize onu söylemişti ve tabi onu da kolik biberonla vermen gerekiyo, biz e bebeğin kendi markasının biberonunu aldık, onun dışındakiler gereksiz pahalı o da gayet işe yarıyor 🤗 deneyimlerim bu yönde aklıma başka bişey gelirse yazarım. Allah kolaylık versin umarım en kısa zamanda geçer her bebek farklı süreç yaşıyor, birde sen strese girdikçe bebek daha da deliriyo sakin kalmanı tavsiye ederim, o saatlerde yardım alabileceğin biri varsa mutlaka destek al, sürekli senin kucağında olunca insan daha da deliriyo susturamıyorum diye, biraz senin de nefes alman gerek 🤗