4147 kızlar pcos yok, neden böyle çıkıyor çözemedim.

Üste çıksın

4147 nasıl çıkıyor ki böyle çıkar zaten

• 4147 bunu yanıtladı.

4147 ne gibi tuhaflık var ki. Yumurtlama olmamış henüz yapmaya devam edin. Yumurtlamanin geç olması pcos a bağlı değil kullandığınız bj ilaç ya da stres te gecikme yapabilir

Srp53 hepsi koyu. Ben önce silik sonra gün yaklaştıkça koyu çıkar diye düşünmüştüm

Zhrn bu ay adet döneminde 5 günlük bi antibiyotik kullandım o yumurtlamayı geciktirir mi ki

• Zhrn bunu yanıtladı.

Zhrn bende folik asit kullanıyorum oda engel olurmu yumurtlamaya

• Zhrn bunu yanıtladı.

Feride_01 folik asit yapmaz bence belki stres olabilir. Ya da bi sebebe bağlı olmadan mevsimsel de olabilir

4147 antibiyotik yapmış olabilir her bünye farklı

4147 yalnız hepsi koyu değil bu testlerde daha yumurtlama olmamış

• 4147 bunu yanıtladı.

4147 canım saatleri var bunu her gün aynı saatlerde yap yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes ayrıca gözle görülür olmasında bir problem yok önemli olan pik olması

Zhrn en alttakini azonce yaptım bi üsttekini saat 6 gibi

Alttan 3. Yumurtlama. Dün bugün ve yarini degerlndirebilirsin. Eğer kameradan farklı çekilmediyse yumurtlama olmus diye düşünüyorum yarin da testi tekrar edin isterseniz

4147 zaten biri her zaman daha silik çıkar. Önemli olan aynı koyulukta olması. Sizin attığınız testlerde bir anormallik yok. Henüz yumurtlama da olmamış zaten.