HaticeTekin Senemkn 4 gün lekelenme oldu bize bişey olmadı ignede kullanmadim hayırlı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹
HaticeTekin 1anonim Riskim yok ilkini zaten orada doğum yapmıştım hoca ile görüştüm beni de oraya aldılar
Blossoomm Uygulamay göre 8 haftalık gebeyim henüz doktor randevusu bulamadım zaten bulantı vs zor geçiyor benim için bu gidişle 3 aylık olunca gideceğiz sanırım konudan bağımsız bişey sormak istiyorum aranızda yaşayan varmı benim oğlum 19 aylık ve memeyi bıraktıramıyorum bir türlü diğer bebeğe zarar olur mu
balisko Darkgod aklımdasınız mutlaka bilgilendireceğim☺️ sizin bu pazartesi değil diğer pazartesi sanırım randevunuz değil mi ? İnşallah her şey dilediğiniz gibi ilerlesin, güzel haberlerle dönün🙏🏻
balisko Prmdkanneee kötü şeyler getirmeyelim aklımıza, düşündükçe stresle boğuşuyoruz en uzak olmamız gereken dönemde. Dün gittiniz sanırım, inşallah güzel haberlerle dönmüşsünüzdür, inşallah sağlıkla büyüyordur miniğiniz🙏🏻
Prmdkanneee balisko çok şükür rabbime vajinal ultrasonda kalp sesini duyduk, Allahım sağlıkla bağışlasın insallah en büyük dileğim o 🥹♥️ çok sağolun iyi dilekleriniz icin
balisko Prmdkanneee çok sevindim sizin adınıza, gerçekten mutlu oldum, güzelliklerle dilediğiniz gibi geçsin bu süreç, sağlıcakla gelsin inşallah miniğiniz🙏🏻🧿🥰