Gulsedaa1 1anonim ben biraz geç gittim 7 haftalikken duydum kalp atışını hem büyüsün istedim. Ya ne çabuk geçmiş zaman simdi 35 haftaligiz 🙈🌸sağlıkla kucağına al inşallah
tugces95 1anonim 5+2 de keseyi gördük, henüz kalp atışı için erken olduğu için gitmedik 7. Haftada gitmeyi planlıyoruz 🙏
Gmzgm 1anonim kese ve bebeği gördük çok şükür cuma günü gelin kalbini dinleteyim dedi 7+1 şu an heyecanla bekliyorum
Freefam 1anonim 4+4 te keseyi gorduk 6+6 kalbini duyduk cok sukur suan 8+6 yiz cuma gunu randevum 3 hafta oldu gormeyeli ne durumda bebis cok merak ediyorum
Tbytkn Ben şuan 6+4 üm keseyi gördük tam 6 haftayken ama bebeği kalp atışını duyamadık haftaya gel görelim dedi inşallah görürüm bebeği sağlıklı bi süreç olsun
Aygulbasak 7+2 reyiz🌼 5 haftalıkken ögrenince gittim kese görünmedi hematom(kanama alanı) görüldü 2 gün sonra keseyi gördük çok şükür 7+0da kalp atışını duyduk ama hematomdan dolayı riskli gebelik yatmam gerekiyor ama 5 yaşında oğlum ve bir kocam var 😁
1anonim Aygulbasak oo Allah yardımcın olsun kız 2 tane çocukla işin zor 😂😂😂 vallah inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Aygulbasak 1anonim aminn inşallah rabbim hepimizin sağlıkla hayırla bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 kesinlikle çok zor kendi dogurduğum çok zorlamıyorda işte 😁
1anonim Aygulbasak kaynananın doğurduğu zorlar kendimden biliyorum sjdşfjlcjx ay amin ben daha gitmedim görmeye 6 hafta dayız 7 den sonra gitmeyi düşünüyorum ya gerçi doktor geçen gel dedi de
Aygulbasak 1anonim maşallah iyi dayanmışsın vallaha ben ikisindede ögrendiğim an koştum gerçi gitmesem daha iyi göründü görünmedi çok stres oluyor insan 🙄
1anonim Aygulbasak kız ben ilk çocuğumda herşeye erken koştum hep strese girdim 2. Kimyasal oldu onda da erken gştmiştim erken sevindim kendime söz verdim erken davranmicam diye bide ilk çocuğumda da kanama alanı falan olmuştu düşük tehlike hep vardı falan gebeliğim çok zordu artıık mecbur dayanıyorum
1anonim Gulsedaa1 ooo maşallah kız öyle zaten su misali akıp gidiyor hele doğunca bi bakıyorsun ele avuca sığmıyorlar Allah bi sancı da kurtarsın
Aygulbasak 1anonim haklısın vallahi gitmemek gerekiyor işte durabilirsen ama 🙄 kanaka alanı nasıl geçti peki birşey yaptın mı dinlenmek dışında. Benim ilkte hiiiiç bir sorun yaşamadım oğlum benim çok akıllıydı bir kez midem bulandı 9uncu ayımda bile agırlaşmadım zıplayıp dolaşırdım ama bu biraz sorunlu geliyor gibime geliyor 😁
1anonim Aygulbasak iğne vuruldum progestan hap verdiler sürekli yattım sadece tuvalet ihtiyacımı karşıladım yani başka bişey yapmadım geçti o alan gitti ama hiç birzaman düşük tehlike geçmedi 9 ay yattım 😔 en sonunda da kızım gelmek istemedi suni sancıyla geldi 😂başta çok gelmek isteyen sonradan gelmiyor bide kişinin kendi hamilelikleri bile farklı ya benim de sanki bu karnımdaki sakin olacak gibi ama hayırlısı bakalım
Aygulbasak 1anonim igne değilde günde 3 sefer progestan alıyorum. Doktor babada sadece tuvalet dedi ama henüz kimseye demedik süreç sıkıntılı oldugu için o yüzden eşim bir hafta izin aldı o oglumu götürdü getirdi okula ama sonra mecbur ağır iş yapmasamda kalkıp dolaşıyorum rabbim hayırla atlatmayı nasip etsin bu durumu 🤲🏻 evet farklı oluyor ama bu kadar olması bence çocuğa bağlı yaa ☺️ seninde dediğin gibi seninki sakin olacak ben şimdiden hissediyorum pek sakin olmayacağını 😁
1anonim Aygulbasak kız iğne vursaydı hap kullanmama çok gerek kalmıyor ben doktor değiştirince doktorum ilacı hemen bırakmamı söylemişti bak aklıma o geldi ay kızım zaten 10 erkek çocuğuna bedel bakalım 2. Nasıl olacak 😂
Aygulbasak 1anonim doktorda ben biraz problemliyim aslında taktıgıma takarım ☺️ doktorumada güvenirim hiç başka doktor gitmedim oglumdada o yüzden başka doktora gitmedim ama bu şekilde devam ederse sanırım başka doktor görüşüde almam gerekecek. Bolca dua ette bir ay kızda benim olsun 🧡
1anonim Aygulbasak ay inşallah canım gönlünce olursun herşey hayırla sağlıkla bi kızın olsun nerde oturuyorsun belki doktor önerebilirim bende doktorlara çok takıntılıyım kızımda bulduğum doktorumu hiç bırakmadım inşallah hastaneyi bırakmaz bence alanında çok iyi ya seviyoruz 3 yıldır kendisini 😂😂doktor gebelikte çok önemli
Nuraaaay11 Kızlar merhaba hepinize, 6. Haftadayım kasıklarımda ara ara ağrı oluyor yaşayanınız var mı? Progestan fitil olarak kullanıyorum ayrıca günde bi sefer acaba sabah akşam mı kullanmam gerekiyor ?
Aygulbasak Nuraaaay11 ben yaşıyorum kasıkta ve belde agrı ama doktorum düşük tehlikesinzsn kanama alanından dolayı olur dedi. progestanı ilk 3 kez kullandım günde şuan 2yr düşürdük doktorum yani siz ne için kullanıyorsunuz progestanı
1anonim Nuraaaay11 kanama olmadıkça korkma bende de ağrılar oluyor doktor çok normal demişti evet akşam kullan hem uyursun ve içinde kalır hani hareket halinde olmadığın için inşallah sağ salim kucağına alırsjn
Tbytkn tugces95 Bebek gördünüz mü siz acaba bende 6 haftada sadece kese gördüm şuan 6+4 haftaya kalp atışı ve bebek için gidicem inşallah
1anonim tugces95 rabbim sana bağışlasın evet 7 den önce gitmemek lazım çok stres oluyor insan bide ne zaman duyucam ne olacak falan diye
Nuraaaay11 Aygulbasak benim rahim yetmezliğim var ilk gebeliğinde erken Doğumla bebeğimi kaybettim , 2. Gebeliğim bu normalde ağrı olursa atarsın fitil olarak demişti fakat bende lekelenmeler olduğunu söyleyince her gün başla dedi
Aygulbasak Nuraaaay11 rabbim hsyırla saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok üzüldüm. gece yatmadan alın isterseniz daha garanti olur gibime geliyor benim yatıyor olunca gün içinde illaki kalkılıyor çünkü
Dddddddd Nuraaaay11 bende 6 haftalığım dün ilk defa leke geldi açık kahve renginde bugün sabahta çok az leke geldi, yerleşme kanaması olabilir mi yada başka bisey mi bilemedim