Msydn6 Sezaryen olucam depend giymesi zor çıkarması kolay külot gibi olduğundan alt kısmı komple çıkarmak gerekiyor giymem zor olur diye hasta bezi düşünüyorum önceki doğumlarımda da normal hasta bezi almıştım hastanede ondan vermişti. Sezaryen olanlar siz ne kullandınız ?
Myrtle Msydn6 depend kullandim icine de lohusa pedi takti hemsireler cok kanama olursa ilk gun degismesi kolay olsun diye
3_oglan_annesi Msydn6 siz sanırım cam sakura da doğum yapacaksınız öle mi bı ara yorumlarınıza denk gelmistim
maviipapatya İkisini de kullanmadım. Hastanede bezlediler ben de yanıma lohusa pedi almıştım ama hastanede hiç ihtiyaç olmadı. Eve geçtikten sonra kullandım o pedleri, onlara bile çok gerek yokmuş yani öyle yoğun bi kanamam olmuyor
BabyAta Kesinlikle depend çok rahat ettim sadece ilk gün giymesi zorlar ama onda da annem yardım etti hiç sorun olmadı. Yumuşacık yok gibi. Ameliyattan sonra hasta bezi bağlamışlar ama ben onu sevmedim diğer günler için tercih etmezdim. İlk ayaklanmada çıkardım dependi taktım. Zaten 4 gün kullandım sonra normal orkide geçtik pek fazla bir kanamam olmadı
Alyadefne Msydn6 canım sana en güzel tavsiye normal ucuz bir bebek bezi alıyorsun 6 numara falan onların yanını kesip düz yapıyorsun ve öyle kullanıyorsun en rahatı depend sezeryan için istemiyorlar dikişin üstünü terletiyor diye hasta bezi yerine de bu dediğimi yapabilirsin depend bence çok zor giy çıkar külot gibi o ne öyle
Msydn6 Alyadefne işte bende böyle düşündüğümden tercih edemedim cnm yazdığında mantıklı evet evde eski bezlerden var dur öyle yapayım o zaman👍🏼☺️ teşekkür ettim
Alyadefne Msydn6 ben her regl günümde küçük bebek bezlerinden kullanıyorum hiç ped kullanmam ama doğuma inşallah en büyük bebek bezinden alıcam