Sessizlik-21 Kizlar bn 32haftalik oldum midem cok yan8yo hala m8dem bulaniyo halsizlik mevcut durumda 2.hamileligim 1.cide hicbirini yasamadim iki is yaptim mi belime agrilar giriyo cok yoruluyorum sizler naslsiniz ilerleyen haftalar nasl oluyo
Selinmoon Sessizlik-21 34+3 👋 iş yapınca bende de oluyor doktorum yasakladı dinlenmemi istiyor, sizde yormayın kendinizi . Mide yanması için de şurup içiyorum
Rabiagzlcn Sessizlik-21 bende 32. Haftamdayım süreklı mıde yanmam var uyuyamıyorum ve kusuyorum gene gecmıyor süt içiyorum soda ıcıyorum ıse yaramıyor ölüyorum resmen erken dogum rıskım var vajınada agrı baskı benı mafedıyor sagıma soluma bıle donemıyorum cok zor gecıyor ama ıns 34 ü görürüm dıye dua edıyorum
Ballilokuum Selinmoon surup ise yariyomu be hangisi? Benim sadece gece olan mide yanmalarim artik tum gun suruyo 33+4
Sessizlik-21 Selinmoon malum yaz hp toz oluyo supurmek zorujda kaliyorum bide insan duramiyo ya durdugu yerde
Gulsedaa1 Ballilokuum gaviscon bende 5 sise bitirdim nerdeyse. Doktorum günde 4 kere alabilirsin dedi eczaneye hamile olduğunu soyleona göre ilaç verir
Dlar 32+5 her hamilelik kendine hasdır bende mide yanması ve aşırı bulantıyı ilk hamileliğimde yaşadım neyazıkki yam nir zulm dü ama bu hamileliğimde bunu yaşamadım şükürler olsun ama bel ve kaşık ağrısı yaşıyorum neyazıkki o zorluyor beni bide hareketleri acıtır oldu artık
Selinmoon Sessizlik-21 sen mi ben mi 🙄 iş yapmadan asla duramıyorum ama bebiş erken gelmesin diye dayanmaya çalışıyorum
Sessizlik-21 Rabiagzlcn insllh gorursun cnm bnmde assa donmus cocuk kafasi birzcik assada dikkt et demisti doktor agrilar oluyo iste bklm insallh erken dogum olmaz
Rabiagzlcn Sessizlik-21 ins 38.haftaları gorururz sağlıklı bı şekılde bebeklerımızle cıkarız hastaneden 🙏