Kelebeekkkk Kızlar elitin 33 haftalık bebek kanala girmiş demiş doktor normal midir şimdiden girmesi bi risk oluşturur mu ??? Erken doğum gibi doktor risk yok demiş ama benim kafama yatmadı açıkçası
BuseBora Kelebeekkkk kanala girince acaba hissettiğiniz mi karnın üstünde boşluk oluşuyor mide rahatlıyor falan diyorlar ya öyle bir Karın düşmesi vs oldu mu acaba
Aleyna_01 Kelebeekkkk başgeliş olması farklı kanala girmesi farklı baş geliş bebek erken doğacak diye birşey yok ama kanala girdiyse tüm gün yatsada 4 hafta sürmez doğması
Zseda Kelebeekkkk geçenlerde bir doktor kendi eşi için paylaşmıştı. Onunda bebeği kanala girmişti. Doktor korkulacak bir şey yok kanala girip orda bekleyecek bu normal olması istenen demisti. Ama 33.haftada kanala girmesi sanki erken olmus. Doktoru risk yok dediyse güvenin belki bas geliş demiştir yanlış anlamıştır
Kubra912 Bende 33 haftadayım benim bebeğim de girmiş ne gibi bi risk olabılır dönmesiyle erken doğumun bi alakası yoktur bebek kendini hazırlıyo sadece
Kubra912 BuseBora hayır o belirtileri hissetmedim ama hareketlerini artık çok fazla hissediyorum sürekli bastırıyo canımı acıtıyo ben döndüğünü duyduğumda mutlu oldum hatta çünkü haftası ilerleyince yeri daraldığı için dönmesi zorlaşıyo dıyolar
BuseBora Kubra912 bende tam 33 hafta oldum daha dönmedi merak ettim acaba dönüp yerleşince karın düşmesi oldu mu diye bir sonraki kontrol e daha çok var benim hayırlısı olsun sizinde