_Mother_ Minnosaannee bimden değilde Trendyol dan almıştım aynı marka 3 yılı aşkındır kullanıyorum siyah renk
Minnosaannee 48lipastelboya öyle mi ne güzel 6 yılda iyi bi süre. Habgi renk tercih ettiniz . Ben ev yaptırıyorum . Mutfağım beyaz olucak . Şimdiden alayım dursun diyorum . Habgi renk uygun olur acaba
Minnosaannee _Mother_ yani tüm markalar aynı görevi görmüyor mu zaten düşünüyorum . Ciddi bi fark var mı aralarında ki acab
48lipastelboya Minnosaannee Benimkinü habersiz almışlardı eşimin ailesi siyah ama bana kalsa tabiki beyaz tercih ederdim kesinlikle beyaz alın Gerçekten ufak tefek dışardan yıpranmalar dışında hiçbir sorun yok kullanıyorum ☺️
ysfesra2438 Minnosaannee Bende 5 senedir kullanıyorum Evlenirken eşim Bim de çalışıyordu o almıştı 😬 Kumtel siyah set Bendekinde saat olayı yok ama çok memnunum.Benim de mutfak beyaz ama çokta sırıtmıyor.Sizin tercihiniz ama şöyle diyebilirim toz kir belli etmez şık durur Beyaz alırsanız.
_Mother_ Minnosaannee benim sadece fırınım farklı onu üst model almıştım ama kv e bimden aldık onun fırınında da pasta yemek yaptım yani iyi güzel bende öyle düşünüyorum hepsi aynı görevi görüyor sonuçta bütçe olarakta uygun en azından
Cnsuercnnn Minnosaannee ben yeni ev yaptım bimden almıştım beyaz renk gayet memnunum fırını davulnbaZ Aygaz hepsi harika
sutlukahve Minnosaannee annem siyahını kullanıyor yıllardır memnun ben de beyazını kullanıyorum bimden almıştık bir sorun yaşamadık ama tavsiyem siyah tercih etme sildikten 5 dk sonra tozlanıyor çok göze batıyor 😂😂
busbus14 Minnosaannee ben kullanıyorumda memnun değilim ocak gözüne hemen bi su değsin çıt çıt ötüyo sonra düğmeleri de bozuluyo o kadar temiz kullanmama rağmen ki çokda kullanmadım bile
Cosimaniehaus Minnosaannee annemin yazlık evine hediye almıştım memnun ama fırını çok küçük diğer fırınlara göre. Kalabalıksanız küçük gelebilir.
Tuba-M55 Minnosaannee kardeşim ekim ayında evlendi geçen yıl aldı siyah olanı. Bi sıkıntı olmadı fırını çok güzel pişiriyo ama renk olarak kendisi memnun kalmadı. Bende de ona benzer lüxell ın beyazı var iyi ki beyaz almışım🥰