serkanbetul0606 Kizlarrr aşırı kilo aldim galiba ben hamileliğimden öncede kilom 69 boyum 158 di ama bı 10 kilo daha alınca çok kötü görünmeye başladım siz kaç kilo aldınız ve doğurduktan sonra kaç kilosu gitti lütfen cevaplayin
Gg5348 serkanbetul0606 hiç üzme kendini ablam 30 kilo almıştı sonra hepsini verdi yeter ki sağlıklı olun bebişle zayıflanır mutlaka🥰
Kahvemsi-05 serkanbetul0606 doğumdan sonra elbette zayıflama oluyor merak etmeyin, aldığınız kilo sadece size ait değil bebegin suyu kilosu rahim ağırlığı kan bunlarıda göz önünde bulundurun kuzenimde çok kilo almıştı 58 kiloyla doğuma girdi doğumdan sonra 50 kiloya düştü şuan 50 kilo
Momybaby serkanbetul0606 bende aldım kilo daha 6.aydayım karbonhidrata dur diyemiyorum , rahatsız edici bi durum ama sağlık olsun ne diyelim 🥹
asennaa serkanbetul0606 Doğumla beraber zaten 7-8 kg gitti, emzirme sürecinde de kalanı gidiyor. Ekstra bir şey yapmadım çünkü, beslenmem de artmış olmasına rağmen
Iremaydmrr serkanbetul0606 bende 35 kilo aldım aynaya bile bakmak istemiyorum ama biliyorum ki vereceğim kendimi strese sokamam kilo için herşey gelir geçer takılmayın 😊
Zhrn serkanbetul0606 bu duruma üzülmeyin lütfen doğumdan sonra verirsiniz kilo. Bende seker diyeti yapıyorum keske doya doya yesem diyorum 😀
Babymom07 serkanbetul0606 bende 27. Hafta 7kg aldım boyum da kısa kilom da fazla ama sıkıntı yapmıyorum hamileyiz sonuçta :) normal besleniyorum hamile olmadan önce beslendiğim gibi
Julide92 serkanbetul0606 ilk kızımda 80 ile hamile kalıp 105 ya da 110 ile doğum yaptım bebeğim 40 günlük tü 78 e düşmüştüm bile. Şimdi 90 kilo ile hamile kaldım 109 kiloyum hafta var doğuma. Daha az kilo aldım bu sefer ama hızlı vereceğime inanıyorum ayaklanır sağlıklı olursam
serkanbetul0606 Julide92 aa bu yazılanlar gerçek mi herkes aldığı kiloları vermiş maşallah ya inşallah bende veririm
Julide92 serkanbetul0606 ben emzirme sürecinde verdim ama emzirme bitince yediğim için aldım önemli olan verdiklerinizi geri almamak 😂
hayalim35 serkanbetul0606 boyum 167 hamile kaldığımda 68 kiloydum ki o zmn 8 kilo almıştım kilolu hamile kaldım hamilelik boyunca 12 kilo aldım doğumdan 16 gün snra tartıldığımda 8 kilo gitmişti hedefim 60 kaldı 12 kilo🤦♀️
Eceninanne serkanbetul0606 48 le hamile kaldım 57 kiloya kadar çıktım doğumdan sonra 48 oldum yine zamnla. Keske biraz alsam 3 5 kılo
Yusbus serkanbetul0606 boyum 1.61 65 kilo ile hamile kaldım Şuan 30 haftalık 81 kiloyum daha da alırım 2 ayım var ama dert etmiyorum herkes veremezsin diyor ama veremezsem de berekettir der geçerim