BirEn Tugcecimbisn ahahahaha kız baştan desene, 🤭🤣🤣🤣 aklıma da kesin çalışan vardır tıpta diye gelmişti. 🤣 soralım bakalım ben zararlı çıkarım gibi bu durumda 🤭🤣 bir de şey diyorlarmış normalde 20 siz çalışan olduğunuz için 15 diyorlarmış size bana da 15 diyorlarmış 🤭☺
48lipastelboya Tugcecimbisn Tıpta sezaryen fiyatını merak ettiniz sanırım 2 ay olmadı henüz yengem doğum yaptı ( Cemile hoca) Ufak bir myom almış sezaryen sırasında da 17 ödediler
Tugcecimbisn 48lipastelboya çok teşekkür ederim bakalım bizlere ne diyecekler herkese farklı fatura kesildiğini öğrendim
BirEn Tugcecimbisn ay yok gidemedim bu hafta da biz il dışında idik haftaiçi gıtcem de bugün gidecektin canım sen ne dediler 😊 neye göre farklı söylüyorlar anlamadım da bende farklı rakamlar duyuyorum ama seni ve beni çok merak ediyorum 😊
BirEn Tugcecimbisn aslında bugün yetişsem gidecektim. Gideyim de Tuğçe sen misin diye tek tek sorup tanışayım dedim 🤣🤣🤣
Tugcecimbisn BirEn ben kod aldım ama çok geç yazdı canım pazartesi günü eşim kodu verip fiyatı öğrenecek çok yoğundu bu arada vakaya da gitti 11 e kadar bekletti beni
BirEn Tugcecimbisn şimdi öğrendim canım ben 13,5 dediler. Ben ilgisizlikten dolayı bu hafta itibariyle kesin kararımı verip kendimi eledim tıptan 🤣
Tugcecimbisn BirEn zaten hem yaşama yakın fiyat vermiş hemde daha ilgisiz bir yer olduğu için haklısın canım
BirEn Tugcecimbisn bir aydır gidemiyorum zaten hem doktor izni hem bizim il dışı vs derken çocuğu göremedim bile verdikleri resim neresi belli değil. Bir de tavırları şey gibi tok satıcı gibi tabiri caizse gerçekten sinir oldum.
BirEn Tugcecimbisn soğuttun iyice beni ahahaha 🤣 yaşama kendileri itiyor aslında müşteriyiz bir nevi tutsana elinde bir gülümsemek zor olmamalı . Sağlıkla kucağımıza alalım kuzum inş kırıkkale zor memleket 🤣
Tugcecimbisn BirEn ben büyük köy diyorum kızıyorlar ama ben Adanalıyım oraya göre burası öyle geliyor 😅
arinmommy kızlar tekin kale detaylı usg fiyatını biliyor musunuz güncel olarak az önce aradım ve 2200 dedi, daha pahalı bekliyordum acaba yanlış mı duydum