kahvesever__ Alinazik yapacam sizce yanına Pirinç pilavı mı gider Yoksa salçalı makarna mı Bu arada ilk defa yapacam alinazik yiyenler nasıl acaba güzel oluyor mu
YeniGelinMeselesi kahvesever__ pilav daha iyi olur alinazim favorilerimdendie çok güzel oluyor kıymasını da dökünce ooh kız hamile hamiel canım istedi bana da gönder bi tabak😂
myangelson kahvesever__ pilav gider bence canım alinazik yapmadım yemedim ama altındakini çok severim normalde meze tarzı olduğu için arada yaparız çok güzel oluyor😍 bende bugün hünkar beğendi yaptım beğendisi kaldı geriye 😊
kahvesever__ YeniGelinMeselesi ay buyur gel ben kıymalı yapmıycam kuş başı etle yapacam internete öyle gördüm de birde yoğurtlu sosuna sarımsak koyolar tadı ağır oluyor mu acaba
YeniGelinMeselesi kahvesever__ yani yoğurt hafifletiyor kıymayla yapıyoruz biz ama kuşbaşıyla da lezzetli olur tabii sarımsaksız olurmu kıız sarımsak lezzet veriyor sevmiyosan 1 diş rendelersin 😌
kahvesever__ myangelson bende ilk defa yapacam dün gördüm canım çekti 😃 inşallah güzel olur teşekkür canım fikrin için
kahvesever__ myangelson onu denedim çok hoşuma gitmedi o Alinazik yedim şimdi harika gerçekten sende dene ama eşim beğenmedi
mervemurat16 kahvesever__ kıyma ile mi yapacaksınız kuşbaşı ilemi ben ikisinide seviyorum.Ama alinazik başlı başına bir anayemek olduğu için yanına çorba salata bile yapsanız yeter çok doyurucu bir yemek
myangelson kahvesever__ deneyeceğim canım mutlaka 😊 yaaa acaba standart tatlara mi aliskin eşin benim eşim de biraz değişik gelen şeyleri sevmez 😅