eylemm09 Kızlar bebekler kaçıncı haftadan sonra kanala ne zaman alırlar baş aşağı pozisyonu kaçıncı haftadan sonra
Youngmotherr eylemm09 benim oğlum 19dan beri hep başaşağı duruyordu 34de kanala girmişti 40+3 de doğdu
NGold eylemm09 kızım 28den beri baş aşağı duruyor 37+0 ım suan en son 36+5te gittim daha kanala girmemisti ama zorlamaya başladı ağrılarım var çatımda 😃
Lavinya21 Youngmotherr bebeğin kanala girmesiyle erken doğumun bir alakası var mı ya? Mesela bebeği kanala girip 37 doğum yapanlarda var ya kafam karıştı
eylemm09 Youngmotherr nasıl anlaşılıyor pozisyonu doktor mu söylüyor kendimiz de anlayabilirizmiyiz ki
Lavinya21 eylemm09 ilk gebelik benim korkudan algılarım kapalı ya kaç kere sordum herkes farklı bişey söylüyor 🤷
Youngmotherr eylemm09 pozisyonu doktor söylemişti kanala girdiğinde de aynı şekilde bide o haftalarda göbeğim aşırı düşmüştü
eylemm09 NGold benim bebeğim arada alt tarafa vuruyor sanki bende aacaba bacakları aşağıdamı diyorum😄
Yusbus Youngmotherr benimde erken doğum riski var 30 haftalık olduk inşallah erken gelmez dua ediyorum çok 24. Haftadan beri kafası hep aşağıdaydı
Reyreyli eylemm09 kanala girmek farklı bir şey başaşağı durmak ayrı benim bildiğim. Genelde 20.haftadan sonra başaşağı duruyor bebekler ama kanal daha farklı. Doğum anında da kanala girebilir çok daha öncesinde de. Benim kızım doğum anına kadar kanalda değildi mesela doğumda tam girdi
ilaxidexi eylemm09 benim kızım 30dan beri baş aşağı 37. haftadayım, geçen hafta kanala girmemişti. bakalım ne zaman girecek 🤷🏼♀️