_moom 1anne3bebe yaa varsa bi sekilde öğreniyosunuz iste🥰 bel ağrım cok yoğun hareket ademiyorum oturduğum yerde kaldım bakalım hayırlısı. Kasıklarım ağrır genelde adet olacağım zaman
1anne3bebe _moom zaten ilk ay adet belirtilerinin hepsini görüyorsunuz 😁 benimde öyleydi. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🙌
Elfnrk 2 gün önce aynı sorunu bende yaşadım test yaptım bir şey çıkmadı attım çöpe sonra çöpe peçete atarken gözüme takıldı çift çizgi kuruma çizgisi mi aceba dedim kan verdim hamileymişim
_moom Elfnrk aaa iste basına gelen varmı onu merak ettiğim için yazdım cevremdeki çoğu kisi bozuk test dedi ama bu kadar bariz çıkmazdı diye dusunuyorumm
Momipelin1 _moom aynı durum benimde başıma gelmişti hamileydim ertesi gün bidaha yap bi kaç saat sonra yap yada aynı iftardan iki test al yap bende öyle saatler sonra testi buldum hamileymişim tekrar yaptım daha net çıktı kızımı doğurdum
Mihriimah _moom yaa erken gebelikte çıktıysa vardır inşallah canım tabiki sen yinede kendini dizginle çok heyecanlı oluyor ama öbür ihtimalide unutma yoksa sonradan çok üzülüyorsun. İnşallah vardır hemen ver kanıı
_moom 1anne3bebe bu damlattığım 5 dakika icinde oldu silik ama yinede cizgi var bende öyle dusunuyorum yarın kan vericem kesinleşir 🥰
_moom 1anne3bebe bugun kan verdim 2.3 cıktı malesef negatif ama nasıl oluyor anlamadım 2 testte bozukmuydu yani
_moom Gozdee01 bugun kan verdim 2.3 cıktı malesef negatif ama nasıl oluyor anlamadım 2 testte bozukmuydu yani
_moom iremarsln37 bugun kan verdim 2.3 cıktı malesef negatif ama nasıl oluyor anlamadım 2 testte bozukmuydu yani