-incila- Dün ovülasyon testi yapmıştım hemen hemen çizgiler aynıydı. Bugun erken gebelik böyle ama sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı beel ağrısı var. Efektle bu kadar belirgin yoksa dikkatli bakmazsak görünmüyo bile. Adete 5 gün var
DuyguOzlem -incila- adet belirtisiyle gebelik aynı oluyor sancı falan. 1 hafta daha bekle tekrar yap sonra da gidip kan verirsin sağlık ocağında çıkar orda zaten . Hayırlı haberler al inşallah ❤️
-incila- elvangnc yaa gidip kan vermek istiyorum ama cesaret edemiyorum biraz daha bekleyip testlern koyulaşıp koyulaşmadığını beklesem mi?
Glfri -incila- benim de ilk testim böyleydi bir kaç kere daha farklı testlerle yaptım ondan sonra kan vermiştim
ezooezz Gebelik belirtisi ile regl belirtisi aynı aslında ama siz gecikmeyi bekleyin yine de. Gönlünüzce olur umarım 🙏
-incila- Glfri bende öyle yapıcam canım. Testleri tekrarlayıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakıcam inşallah
-incila- melanuur ovülasyonu dün yaptım. Gebelik bugün 2 gibi falan yaptım. Ayın 11inde yumurtlama görmüştüm canım
melanuur -incila- bende bugün ovulasyon yaptım en son regl tarihim 5 Nisan Regl olmadım iki aydır düzensiz regl oluyorum bi posta denk geldim ovulasyon koyu olup hamile olduğunu öğrenen hatta bak şimdi atacağım buraya bende test alıp yapacağım inşallah hamileyimdir 🙏🏻