ezgi98 Kaç aydır ovülasyon testi yapıyorum hiç pozitif yakalayamıyorum.. Doktora gittim sorun yok diyor ama sorun olmasa neden bir kere bile pozitif olmasın 😞 Kaç kez marka değiştirdim en son innovita aldım ama adetime 1 hafta kaldı daha hala sonuç yok.. Ne yapacağım ben
Srp53 ezgi98 belki de yumurtanız yeteri olgunluğa gelmeden çatlıyor. Bunu usg takibi ile anlayabilirsiniz bence.
Lenay223 ezgi98 eşiniz muayene oldumu belki sizde sorun yoktur erkeklerde variskosel gibi şeyler olabiliyor
ezgi98 Asyarslan60 ediyorum hatta bazen günde 2 kez test yapıyorum kaçırmamak için ama yok :( Ne yapacağımı şaşırdım artık
Sinerjik Asyarslan60 sivi alimi yumurtlama ile mi ilgili yoksa testte görünüp görünmemesi ile mi acab?
Asyarslan60 ezgi98 hiç doktora gittiniz mi peki,takip vs yaptırmak için isterseniz doktor kontrolünde ilerleyin
Asyarslan60 Srp53 @ezgi98 evet beni öyle düşünüyorum sanki bazı testlerde koyulaşmaya başlamış gibi sonra tekrar silikleşmiş
ezgi98 Srp53 haklı olabilirsiniz 👍🏻 ben tr de yaşamadıgım icin sadece tatile gittiğimizde kontrol olabiliyorum :( yurtdısında sürekli doktora gitmek mümkün olmuyor o yüzden kendimce çözüm arıyorum 😞
Srp53 Asyarslan60 yani adet olduğum göre yumurtlama da oluyordur. İnnovitanın yanıltacağım düşünmüyorum çünkü kaç kez doktor takibi ile doğruladım 18 mm ve üstü yumurtayı algılıyor benim pik yaptığında hep 19-20 mm yumurta oluyordu. Koyulaşıp silikleştiğine göre benim aklıma başka bir şey gelmedi. Muhtemelen olgunlaşmadan çatlıyor.
Srp53 ezgi98 kürleri deneyebilirsiniz ben hiç böyle bir şey yaşamadığım için alternatif çözümleri çok bilmiyorum burda yaşayan illaki vardır bir araştırın isterseniz İbrahim saraçoğluna da bakabilirsiniz bu tür şeylerde tarifleri var diye biliyorum.
Srp53 Asyarslan60 hayır, innovita ve laboquick kullandım sadece. Ama çoğu marka 18 mm ve üzeri yumurtayı algılar onu biliyorum.
orkidemm_ ezgi98 kuzum aynı benim gibi işte yeteri olgunluğa gelmeden çatlıyordu o yüzden pik göremiyordum
ezgi98 orkidemm_ bu ay incir havuç yaptım ama yine yok bakalım belki adetten hemen önce görürüm pik 😞