Gul989 Dün hastaneye gittim 5+1 dediler kese gözükmedi Beta istediler 1650 çıktı ne zaman gözükür sizce
DuyguOzlem Gul989 haftaya git görülür o zaman. Durumunuz varsa özele gidin derim devlet hastanelerinin cihazları çok iyi değil. Bende 1 kere gitmiştim sadece küçük bir nokta var demişti. Keseymis 😊 umarım sende hayırlı haberler alırsın 🙏🏼
1Newmom1 Gul989 Hayırlı olsun benimde 5+2 oldu bugün dün bizde gittik keseye benzetti ama çok net değil dedi haftaya tekrar gideceğiz inşallah 🥰
Bihterrr Gul989 gözükür benim 4300 iken minicik kesem vardı. Devlet hastanesine gidiyorsanız onların cihazları eski oluyor ondan görülmemiş de olabilir
Tbytkn Bihterrr merhaba benim de 6 haftalıkken kese göründü ama kalp atışı ve bebek görünmedi haftaya gel böyle gecikebiliyor dedi doktor şuan 6+4 üm bulantım arttı siz ne zaman bebeği ve kalbini gördünüz
Bihterrr Tbytkn ben ilk gittiğimde zaten 6 haftalıktı küçük bi kesem vardı 2 hafta sonra bebeği gördük kalp atışını duyduk
Tbytkn DuyguOzlem özele gidiyorum evet bende devlete güvenmiyorum şimdi bol bol vitamin alıyorum kefir, kuruyemiş, tavuk eti, yumurta elimden geleni yapıyorum dua edin güzel sonuçlar alayım Allah hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin sağ olun
DuyguOzlem Tbytkn bol bol dinlenmeyi unutma uzaninca ayağının altına yastık koy mutlaka yükselt biraz. Evin işini falan umursama yavaş yavaş yormadan yaparsın. İnşallah gönlünce olur 😊🙏🏼
Tbytkn Bihterrr ya herkes olumsuz konuşunca korktum 6 haftalıkken genelde duyulur dediler ama 7-8 de net duyuluyormuş
Bihterrr Tbytkn yok ya ben 6 haftalık diye gittiğimde kesem 5 haftalıktı . İki hafta sonra bebeğimi gördüğümde hamileliğin 6 haftalık dedi. Son adet tarihime göre 8. Haftaydı. Böyle geriden gelebilir de
Bihterrr Tbytkn inşallahh şuan 20 haftalık ama her süreci ayrı stres gerçekten sizinde sorunsuz güzel ilerler inşallah tüm hamileliğiniz🥰