Nurayocal Kizlar selam sag gogsumun ucu kabuk tuttmus durumda su an 32 haftalik hamileyim bayadir boyle. Iki gundur de gogus ucunun etrafindaki siyahliklar pul pul kabuk dokuluyor. Her aksam krem surup nemli tutuyorum hafif masaj yapiyorum ama var mi boyle olan aranizda?
Burcu35 Nurayocal sütyeninde yada atletindede aynı kabuklanma gibi birşeyler varsa sütün gelip kuruyodur canım
Selim_Alparslan Nurayocal benimde 20. Haftada başladı canım göğüs uçlarımda sarı sarı pütürlenmeler var kabuk tutmuş üzeri ve etrafıda kahverengi kabuklar olmuş soyuluyor göğüslerimin rengi çok koyulaştı bende anlamadım 29 haftalığım şuan doktoruma sormadım hiç
Nurayocal Burcu35 yok gelmiyor kabuk tuttu kac haftadir oyle. Lansinoh a baslayacagim ama son ayda baslayayim diyorum simdi de iki gogsun etrafi pul pul dokluyor. Anlamadim gitti
Ozgenur48 Madécassol diye bir merhem var ..benim göğüslerim de aynı şekildeydi saglikocagindaki ebeye gösterdim göğsümü o ilaç yazdırdı.. bu yazdığım ucuz olanı..bi tane daha yazdı bitkiselmis emzirirken de silmene gerek yok dedi ben pek güvenemedim ama adını yazdığım keremden inanılmaz memnunum.. göğüs ucum çatlak ve çok sertti elimi çiziyordu resmen ..etrafı da çok siyahtı..normali bu demek demiştim başta ama bu kremi sürdüm günde iki kere ..ertesi gün ovaladım biraz sanki kir çıkar gibi soyuldu ve göğsümün rengi açıldı resmen ..şiddetle tavsiyemdir 😊🤗
Nurayocal Ozgenur48 aaa ben de lansinoh aldim son haftalara dogru sureyim Diyordum. Sorayim doktoruma. :)