Teslimenursevil Ysmnpmk yapmamaya çalıştım bugğn olduğu kadarıyla tabi hep ayakta olmak bi sakıncası olur mu acaba sabah yarım saat akşam yarım saat mola var çünkü sadece
Ysmnpmk Teslimenursevil doktorlar sürekli yatmayın diyolar canım kan akışı olsun diye ama fazla ayakta kalmakta iyimi bilmiyorum 😕doktoruna soyledinmi bu durumu eğer sorun yok demisse problem olacağını düşünmüyorum. Molaların baya azmis ama😕
Ysmnpmk Teslimenursevil o zaman sorun olmaz canim sadece ağır iş yapma bide anı eğilip kalkma hareketleri yapma yeter canım inşallah pozitif sonuç alırsında bundan sonrası senin için çok güzel olur 🤲🌸
Teslimenursevil Ysmnpmk dikkat ediyorum canım çalışmak daha iyi aslında aynen durum güncellemesi 7. Gün sabahı kaset test elimde olduğu için negatif sonuç
Ysmnpmk Teslimenursevil aynen öyle valla çalışırken insanin dusuncek zamanı azalıyor. Bence daha test yapma canım kendini strese sokma kaset testte zaten çıkmaz çünkü kaset test çok hassas değil
Kubranur_sert Teslimenursevil canım sen erken yapmışsın baya ben 8. Günümde yapmama rağmen çizgiyi zor görüyordum 10. Gün tekrar yaptım daha belirgindi doktorum 12. Gün kan testi aldı benden
Teslimenursevil Kubranur_sert evet kuzum belki erken ama ne bileyim kimisindede çıkınca insan bi umut yapıyo bi belirtim bile yok yani o da çok ümidimi kırıyo bu yüzden
MorKelebek54 Teslimenursevil ah canim hep görüyorum seni ama yazamadim hic kusura bakma☺️ insalkah guzel haberler alirsin kuzum bu sefer olur insallah dualarim seninle🤲🏻🤲🏻
Kubranur_sert Teslimenursevil Teslimenursevil o kişiden kişiye değişiyorki belirti olup olmaması kimisinde hiç olmuyor bunun onunla alakası yok canım hiç stres yapma kan sonucuna kadar bekle bence daha test yapma moralin bozulmasın
Kubranur_sert Teslimenursevil canım hiç moralin bozulmasın gecikiyorsa güzelleşiyordur demekki daha vakit var senin için inşallah tez zamanda sende mutlu haberi alırsın ❤️🥹
Teslimenursevil MorKelebek54 pes hiç etmedim ama bayaca bi süre tüp bebek için birikim yapıp telrar deniyicem doktorum beklememi söyledi ama bakalım