Burcu-2634 Babyar 18+2 haftalık oldum ama 6 kilo verdim bu durum çok hoşuma gidiyor çünkü kilolu hamile kaldım 😂
chaos Babyar 12 haftalık 6 kilo eksideyim, ilk hamileliğimde de böyle olmuştum mide bulantısı geçince toplam 28 kg almıştım 😅
minnosbirkiz Babyar ayy bencede 🥲😂 zaten kilo almaya çok meyilliyim, bakalım kaç kilo olucam 😂 sadece başlangıç için normal seyirinde ilerlediğini söyledi hoca, doğuma kadar 10 kilo daha alıp kapanışı yaparsam süpermiş 😂 ben nedense 10 kilodan fazla alacağımı düşünüyorum 🤣🤣
Busrafath Babyar görünüşte de belli olmuyor pek. Riskliydi hamileliğim sürekli yattım bu haftaya kadar ondan aldım bu kadar. Aman önemli olan sağlık çocuklarımız sağlıklı olsun kucağımıza alalım kilo çok önemsiz gerçekten.
Babyar numix ay bende 11.haftadayım kiloda almadım aynı öyle göbeğim çok şişti acaba bende mi çok şişkinlik var diye sizlerede bir sorayım dedim
Babyar minnosbirkiz vicdan azabı çekmeden rahatça kilo alabileceğimiz tek dönem hamilelik bence bebiş sağlıklı olduktan sonra keyfine bak😃
numix Babyar Kabızlık vs oluyor mu o da şişkinliğe sebep oluyor. Benim de o haftalar bir anda çıktı göbeğim 😂
chaos Babyar kızım 1 yaşındayken eski kiloma dönmüştüm birden veremedim çünkü emzirirkende çok iştahlı oluyor insan