Lale65677 Pkos ıcın zuhre ananın macununu kulanalar varmı gebelık ıcın ıse yaradımı yada ne gıbı faydasını gordunuz rıca etsem yazarmısınız
Burcu-2634 Lale65677 ben o macunu duymadım kullanmadım ama hayıt macunu aldım kullandım çok kiloluyum ve yumurta rezervi düşüklüğü vardı bende 2 gebeliğim de kullandıktan 3 ay sonra hamile kaldım 🙂
Burcu-2634 Sinerjik Instagram da nihalin bahçesi sitesi var ben ordan aldım amh düşüklüğü yaşadığımı ne kullanmam gerektiğini sorduğumda bana adeti düzene sokan doğurganlığı arttıran hayıt macununu önerdi çok şükür işe yaradı
Lale65677 Ben kullanmaya basladımm bakalımm pkos gıderse adetler duzene gırerse gebelık olusur kısmet kullanmaya basladım aynı zamanda ovulasyon testıylede kontrol saglıcam bakalım
Dilekulgtt Lale65677 benimde bi kac aydir duzensizlik var guzel yorumlar okumustum bununla alakali ins gonlumuzce olur hersey
A_nuur19 Dilekulgtt canım kullandın mı bu Zühre ana sultan macununu nasıl.begendin mi faydası oldu mu tecrübelerini yazar mısın
Lale65677 Amınn canımm ınsallah ben basladım ıcmeye tadı efsane guzel bıde ovulasyonla takıp edıcem bakalımm nasıl faydası olucak sana tavsıyem sende takıpp et
A_nuur19 Dilekulgtt Yaa bende alıyım barii ya bı zarari yoktur kullaniyim nolcak dimi emin olamadım da o yüzden sormak istedim kuzum
Dilekulgtt A_nuur19 benim adet düzensizliğim de vardı hem ovulasyon kullandım takip ettim hem Macunu kullandım ama regl iken kullanmadım macunu. Zararı olmaz adet düzensizliği varsa pcos varsa kullanılması lazım zaten içeriğinde zararli bişey yok