Bir_nazenin01 Kızlar nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ben 4 gün önce değerlendirmeye başladım ama bugün sağ kasğımda hafif bir sancı var batma gibi psikolojik mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum 😂🤰🏽🤭
zeynonunannesiiii Bir_nazenin01 37+3 olduk bizde erkek bebek gününü tamamlar diyorlar öyle olursa 9 Haziranda inşallah ama şimdiden zorlamaya başladı o kadar bekler mi bilemedim
Balkokulum11 Bir_nazenin01 bizde bir aydır deniyoruz inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay 💙🥹😍
Beybyi Bir_nazenin01 Benim de reglm 1 hafta sonra bı kaç gündür baş ağrısı ve sanki baş dönmesi var gibi benim sol kasigim ağrıyor bu gün ama daha iki gün önce test yaptığım da negatif ti rglm i bekliycem bakalım 🫠
Smbemdy Bende onceki gun degerlendirmeye basladim bakalim hayirlisi. Gun asiri deneme yapmak istiyorum bu ay ovulasyon testim yok elimde ..
Bir_nazenin01 Smbemdy valla bende testsiz yapıyorum önceki gebelikte öyle olmuştu regl bittikten sonra gün aşiri değerlendirme yapıyoruz hayırlısı 🥰
Asyarslan60 Bir_nazenin01 benim de yumurtlama günüm dündü bakalım çatlamayı görürsem devam İnşallah haziran ayında mutlu haberi alırız
Cansed Bir_nazenin01 bende 10 mayısta transfer oldum dün kan verdim beta 684 çıktı yarın tekrar vericem umarım yükselir değerim dua edin lütfen 3 aşılama sonrasında ilk tup bebek tedavim sizinde olur inşallah kasik ağrım oldu alt kısma iğne batar gibi ağrı birde göğüs sancısı onun dışında bir belirtim Olmadi
Bir_nazenin01 Cansed canım maşallah beta değerin bayağı iyi inşallah sağlikli ilerler sende bize dua rt 🌸🥰
icedlatte Benim de gecen ay kimyasaldi, herkes kimyasal sonrasi hamis kalmis o yuzden bu aydan cok umutluyumm 🥹🙏🏻 Insallah cok cok guzel haberler aliriz haziranda, bu 2 hafta bekleme suresi asla gecmiyor. Hayirlisi olsun ❤️
mrp2023 Bir_nazenin01 inşallah bu ay sonu transferim olucak Allah izin verirse güzel gelişirse embriyolar 🥹🥹