Papatyaleyla Göbek deliğimin etrafında sağ tarafta yukarı doğru bi parmak kadar yanma ağrı var kızlar ¾ gündür geçer diye bekledim bugün daha da arttı ne olabilir korkuyorum daha önce düşük yaptım bebeğime bi şey olmasın :(
gayesblog Papatyaleyla kısa süreli olup geçiyor ise sorun yoktur. Şiddetli ve devamlı olan bir ağrı hissediyor iseniz hekime görünmede fayda var. İnşallah bir şeyiniz yoktur. Güzel düşünün kendinizi çok yormayın dinlenin bolca
sevaldqn1 Papatyaleyla doktorunuza görünmeniz daha iyi olur burda kimse birşey diyemez kimseyi dinleme biran önce icini rahatlatmak için doktoruna git
Yusbus Korkma aynasını bende de olmuştu doktor bir sorun yok rahim büyüyor o yüzden oluyor demişti ama aklınızda şüphe kalacaksa gidin doktora
Yusbus Papatyaleyla git git aklında şüphe kalmaktansa gitmek daha iyi Allah korusun bilemeyiz ciddi birşeyde olabilir erken müdahele etmiş olursun hem
kardelen54 @Papatyaleyla bende de oluyordu o haftalarda ama kısa süreli geçiyordu hemen ve şiddetli değildi
Papatyaleyla Teşekkür ederim kızlar geçti şükür nette araştırma yaptım vs yanmaya ilişkin herhangi bi şey görmediğimden tedirgin oldum normal herhangi bi sıkıntı görünmüyor şimdilik 🥰bol bol rahat geçmeli gebelik süreci diliyorum herkese