Anonimi1 Bizimki böyleydi dün çok güzel gösterdi kendini bebeğim 9+5🌸keseden tahmin yapanlar vardı Burda pek inanmıyorum ama kese böyle olunca ne oluyo cinsiyet 🧏🏻♀️
Cimenn1223 Anonimi1 keseden anlaşılmıyor çiçegm kızımda kesem böyleydi 2.ye hamileyim ilk kontrolde yuvarlakti 2 kontrolde bu şekilde oldu kafa yapısından kıza benzettim cinsiyetini öğrenirsen haber ver🥰 bende 10+3 üm❣
huysuz__ Anonimi1 kese belirleyici değil de çıkıntı görmediğim için kız diyorum, erken ama daha belli olmaz🌸💙
kardelen54 Maşallah benim bebekte o haftalarda bu kadardı ama nedense benim kesem daha küçük görünüyor armut gibi 😀erkeğe benzettim ben sizinkini
Anonimi1 kardelen54 çok teşekkür ederim dimi bende erkek hissediyorum zaten ilk bebeğimde de böyleydi 🌸bakalım hiç önemli değil sağlıkla kucağıma alıyımda inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kardelen54 @Anonimi1 amin canım inşallah ♡ benim için de cinsiyet önemli değil yeter ki sağlıklı olsun cumartesi öğrenincem bende inşallah
Anonimi1 Cimenn1223 evet haklısın dedim ya ben inanmıyorum zaten pek de yine bi soruyum dedim öğrenince mutlaka burda da paylaşıcam sizlerle sağlıkla gelirler inşallah 🌸🫶🏻
Anonimi1 huysuz__ evet daha çok erken böyle keseden falan ben burda duydum öyle şeyler de inanmıyorum zaten sağlıklı olsun da inşallah önemli değil cinsiyet 🌸
Anonimi1 Gamze-232323 sol ekranda köşede üç noktaya gir canım resim yükle çıkıyo ordan yükle kopyala var alt tarafta sonra buraya yapıştır