Mucizelimm Heyzil kanamalıysa tedirgin ol cnm 5. Progestan iğnesini yicem birazdan hala kanamam kesilmedi seninkiyle bizimki aynı değil
Sahinaysr Hayattt yaptırmıştık canm 2 doz ciğer geliştirici iğnesini sadece doğumdan 1 2 dk kadar kalbi durdu ve kilosu az die biraz kritik durumu ama inşallah atlatacaz bu durumu ve siz kalbi temiz teyzelerimize müjdeli haberi de verecez insallah
Hayattt Allahım şifa versın mevlam onun yıcek ekmeyi varsa kımse önüne geçemez rabbım yar ve yardımcımız olur herkesın darda kalan kullarının ınsallah 🤲
Sahinaysr Hayattt amin canm rabbim korusun evlatlarımızı çiğ yumurtaya can veren allahm benim minik erkeğimi de korusun insallah hatta tüm yavrularımızı 🙏🙏😔😔
Ezocelik Sahinaysr Rabbim onun minicik bedenine güç versin inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versin. Allah'ım annesine babasına bağışlasın inşallah 🙏🙏
Hanus Sahinaysr canım kaçıncı haftanda doğum yaptın? 930 gr olmasına sasırdım. Rabbim sağlık şifa versin inş🙏🏼
Sahinaysr Canlarm ufakta olsa güzel haberlerimiz var siz güzel teyzelerimize anne sütü vermeye basladk kalp atışı da düzene girmiş ciğerleri de iyiye gdyms kuzum benim minicik ellerini falan hareket ettiriyordu inşallah daha güzel haberlerimizi de verecez sizlere hepinizden allah razı olsun allahm hepinizin evlatlarını korusun canlarım
Onureyd Sahinaysr canim ayniyiz seninle benim minislerimde 24+6 da dogdular. Şükürler olsun sımsıkı sariliyoruz birbirimize.
Muwahhide Onureyd canım yeni öğrendim doğum yaptığını . Allah sağlıkla evine götürmeyi , küvez sürecini çabucak atlatmayı nasıp etsin . İnşaallah günden güne güzel hayırlı haberler alırsınız 🙏🌸 Allah bebeğinizi size bağıslasın. 💕
minigin_annesi Sahinaysr Canim benimm Rabbim Korusun insallah Minik savascimizi🙏😍Sen Dik Dur minnosuna destek ol hep😍Rabbim Sag Salim kucaginiza alip o hastaneden cikmayi nasip etsin insallah kuzum🙏🙏🙏Dualarimiz seninle🙏Bizi haberdar et ....İnsallah ki her sey iyi olucak...Rabbim Safi ismiyle Sifa versin Kuzumuza😍🙏
Sahinaysr minigin_annesi amin canm amin allahm korusun evlatlarımızı 🙏ederim tabi inşallah daha iyi haberlerimizi de paylasacam sizlerle hepinizden allah razı olsun