Wicca Sahinaysr Allah’ın izniyle sağ sağlim annesinin kucağına gelecek inşallah.. Dualarımız hep sizlerle... 🙏🏻 Ara ara bizleri de bilgilendir.. üzgünsün biliyorum ama İnan bana benimde aklım sürekli erken Doğum yapan annelerde.. 🙏🏻
Sahinaysr Wicca inşallah canm bundan sonra haberdar ederiz sizleri sağol canm allah razı olsun dualarımız kabul olur inşallah
Gulay123 Sahinaysr allah yardımcınız olsun inşallah hemen büyür hemen toparlar kendini bebeğiniz çabucak kavuşursunuz inşallah 🙏
Kvldn Sahinaysr kuzenim 600 gr doğdu şuan 1. Sınıfa gidiyor çok sağlıklı dua ve umut sizin için yeterli..
Sahinaysr Kvldn Mom89 kızlar bugün kanguru bakımı yaptık kuzumu kucağıma aldm ve beni hissetti değerleri falan hemen belirti etti gözlerini açtı çok güzel bi duyguydu hiç kucağımdan bırakmak istemedim minik kuzumu 😍🌸
Sahinaysr Kvldn teşekkür ederim canm allah razı olsun inşallah sizlerde evlatlarınıza sağlıkla kavuşursunuz sizlerde benim dualarımdasnz
Mom89 Sahinaysr oyy maşallah masallahhhhh bende ilk aldığında kızımda gözünü açıp sadece durmuştu kurban olduğum insallah sağ salim eve alırsın insallah
Sahinaysr Mom89 inşallah canm allahm bu günleri de gösterdi ya çok şükür inşallah evimize alıp getireceğimiz günlerde gelir en yakın zamanda