1_Pandackk Merhaba güzel anneler 💜 tecrübenize ihtiyacım var benm günüm 10 gün gecikti Perşembe günü doktorum kist oluşmuş dedi normal zararı olmayan bişey dedi ve günüm bayadir geçti test yapsam mı acaba yokss gecikme kisten mi kaynaklı bu durumu yaşayan var mı aramızda
sacmalamakizim 1_Pandackk Bende de geçen sene kist vardı belirtileri şöyle, sinirlilik karın şişkinliği ve lekelenmeydi, doktor ilaç vermedi mi sökülmesi için?
nb- 1_Pandackk ne zaman dedi doktor bunu ? Gecikmen var mıydı ? Yakın zamanda demişse eğer ultrasonda görürdü de 10 gün de az değil sen test yap negatifse bile bi 4 5 güne olmzsan kontrole git
Asi_07 Kist folikül kist mi acaba onlarda gecikme vs pek olmuyor gününüz epey geçmiş test yapmalısınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲
1_Pandackk Asi_07 evet doktor adeti etkileyecek bir durum söz konusu olamaz dedi adet olduktan sonra Yasmin doğum kontrol hapı vermişti kistin gitmesi adet sonrası basliycaktim hiç olmadım daha beklemedeyim 🤭 çok teşekkür ederim bu arada
Smbemdy 1_Pandackk doktora gittiginizde de gununuz gecmismiydi oyleyse doktor gebelikle ilgili birsey soylerdi jese girmese bile rahim.kalinlasmis falan diye.. test yapin bence
1_Pandackk Smbemdy yok sorun yok demişti ufak kistimiz var dedi kist dediği bebek olabilir mi diye düşündüm 😂🥴