zkd34 Merhaba, detaylı ultrason için bugün bu hastaneden radyoloji bölümüne Filiz Devezer için randevu aldım. Daha önceki postlarda hastaneden çok memnun kalındığını söylemişlerdi ama o postlardaki doktor gitmiş. Filiz hanıma muayene olan var mı? Öneriyor musunuz?
Kbr6134 zkd34 merhaba ben bugün randevu aldım ama bana Rabia hanım dediler genelde övülen doktor Rabia hanım diye biliyorum
NeslihaN34 zkd34 merhaba bende bugün randevu alıcam aynı soru işareti bende de var doktor değişmiş memnun kalan var mı diye siz memnun kaldınız mı önerir misiniz
Melek3675 zkd34 benim de radyoloji baktı Ümraniye de bi hastane de 2300 tlydi gayet iyiydi yüzünün de net fotoğrafını verdi
zkd34 NeslihaN34 randevudan önce kendi doktorumla görüştüm, radyoloji olmasını istemedi o yüzden bu randevuyu iptal ettim. Perşembe günü erdem hastanesine Perinatoloji bölümüne gideceğim.
zkd34 Melek3675 doktorum kabul etseydi ben de radyolojiye gidecektim ama istemedi. Fiyat olarak da radyoloji daha uygun aslında ama yapacak birşey yok maalesef perinatolojiye gidicem
Melek3675 NeslihaN34 özel afiyet hastanesi herseyine baktı bi sıkıntı yoktu ama çok az sürdü 15 dakika felan
Melek3675 NeslihaN34 rica ederim ama doktor çok iyiydi bayan doktordu ağzında sürekli İnşallah maşallah çok şükür bize böyleleri lazım ☺️
NeslihaN34 zkd34 çakmak erdem hastanesiji aradım ben bugün 3.600 dedi karıştıemıyorsam çok biyerleri aradım çünkü.ama perinataloji bakıyor tabi öyle istediyse yapacak bişey yok bende Üsküdar dan aldım içim orayı istedi nedense bakalım inşallah memnun kalırım
Aleynaceyhannnn Melek3675 ben yeni randevu aldım rabia hanım geri dönmüş salı günü detaylıya giricem orda
Melek3675 Kbr6134 hiç bilmiyorum bende ona gidecektim daha sonra başka hastaneye gitmek zorunda kaldım