sevvalcik Kizlar bebisler doğum pozisyonuna kaçıncı haftadan itibaren giriyor başı ne zaman aşağıda oluyor
gozdexx sevvalcik ben 30.haftada gittiğimde normaldi 32.haftada tekrar gittim doktor baş geliş pozisyonunda dedi ama dönmeye devam eder mi yoksa doğuma kadar böyle kalır mı bilmiyorum
_almirasmom sevvalcik ılkk kız 30. Haftadan 38. Haftaya baş gelıstı dogum oldu 2. Kızda masallah 24 haftalıktan beri gıdıyor baş gelıs hala daha oyle ben cok yer sılerım egılır kalkarım sanırım oyle bunuda baş gelıs dıgurcam sezeryanla😀
sevvalcik Ozdemirinannesi- benimde 28. Haftadayim başı aşağıda ama döner mi ki yoksa böyle kalır mı merak ediyorum
sevvalcik gozdexx ben bu hafta 28+4 oldum doktor başı aşağıda dedi acaba döner mi kalır mı bende merak ediyorum
Dmrhzn _almirasmom benim de 22 haftadan itibaren baş gelişti geçen hafta 36 haftalıken gittim makat geliş şuan bekliyorum haftaya 38 haftalık olucam dönmezse sezeyan
_almirasmom sevvalcik ben hep yer sılıyorum comelıp hareket halınde cok bulunuyorum bırde 14 aylık prenses olunca ğesınde kostur dur ev ıslerı derken egıl kalk bunlar yetıyo dönmesıne🥹
sevvalcik _almirasmom benim ilk gebeliğim şuan baş aşağı durumda 28+5 olduk normal doğum istiyorumda bakalım suanlik öyle gözüküyor