Burcu-2634 Gizem-1009 hayır aksine bebekte kan uyuşmazlığı olmaz işte 😂 eşimde bende kızımda aynıyız bakalım 2. Ne olacak muhtemelen oda aynı grup olucak
yeschef-13 Gizem-1009 Fen dersinden kaçanlar kendini belli ediyor 😂❤️ Kan uyuşmazlığı için pozitif negatif eşleşmesi gerekiyor
eceyc314 Gizem-1009 anne 0 grubu, baba A B veya AB ise ve bebekte 0 olmazsa anne bebek arasında uyuşmazlık oluyor. Bebek sarılıklı veya kansızlıkla doğabiliyor. Sizinkinde sorun yok yani😊
Mzzz eceyc314 böyle bir şey değil canım nerden bilelim çocuğun kan grubunu anne karnındada kan uyuşmazlığı iğnesi vurunalim o zaman bu mantıkla Google amcaya yaz çıkıyor zaten 😂 yanlış bilgi 🙏
1017 Gizem-1009 kadın negatif erkek pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor onunda çaresi var iğne vuruluyorsunuz hamileliğin 28. Haftasında eğer kanama fln olursa başlarda ozamanda vuruluyor korkmayın sizde sıkıntı yok zaten Allah kucağınıza almayı nasip etsin
1017 dika benim bildiğim kadın negatif erkek pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor mesela ben negatif eşim pozitif bizde kan uyuşmazlığı var
gdaslik Gizem-1009 herhangi bir sorun olmuyor sadece bebeğin kan grubunun 0+ olma ihtimali var. Eşim ve ben a+ kan grubuna sahibiz. Kızımız 0+ kan grubu.
Cennet-polat Gizem-1009 tatlım sen negatif eşin pozitif olursa uyuşmazlık olur sknti yok yani ben b+ eşim a- negatif bizimde sorun olmuyor mesela