1palyaco Gümüş kapağı hamileliğin kaçıncı haftasında kullanmaya başladınız? Günde kaç saat kullandınız ?
Hulo2105 1palyaco burdaki anneler keşke daha erken başlasaydım diyor hep ben 35 te başlıycam 1-2 saat yeterliymiş ayrıca göğüs kremi de aldım lansinoh ikisini bir kullanıcam
Myrtle 1palyaco kreme 38de falan basladim gumus kapagi erken almama ragmen unuttum. Dogum yaptigim gunden beri gumus kapak gogsumde. Rahatlatiyor gercekten hic cikarmiyorum iyi ki almisim
snowglobe 1palyaco merhaba. 36da başladım. Doğuma kadar her gün 2 saat taktım. Doğumdan sonra 40 ıma kadar gece hariç sürekli taktım. Hiç bi şey de sürmedim. 20 ay emzirdim bi kere bile yara olmadı
eylemm09 Hulo2105 sürekli kullanmamız gerekmiyor mu ben de öyle biliyodum ama doğumdan sonra o zaman sürekli kullnıcaz
MorKelebek54 Hulo2105 lansinoh krem hic bi ise yaramiyo iki gun kullandim asla bi iyilesme olmasi meme uclarimda. Gukuk kapak aldim ertrsi gun aci hissi gitmisti
Esmeray Hulo2105 lansinoh bir işe yaramıyor hiç kullanıpta çok iyiydi diyen görmedim garmastan pomad dan çok memnun kaldım
1palyaco Aabbccc kullanan herkes memnun kalmış , arkadaşım krem kullanıyordu fayda etmeyince gümüş kapak aldım iyi ki de aldım dedi bana.
madameux 1palyaco 31. Haftada günde 1 saat olarak basladim incia göğüs kremi ve 999 ayar gümüş kapak kullanıyorum
1palyaco madameux peki ilk kullanmadan önce herhangi bir işlem yaptınız mı gümüş kapağa? Yıkamak kaynar suya atmak vs gibi .
Esrackc 1palyaco ben hamileyken kullanmadım doğumdan sonra başladım böyle mükemmel bişey yok. Sadece emzirirken çıkartıyorum onun dışında hep takılı duruyor. Sıfır yara sıfır acı.
1palyaco Esrackc peki ilk kullanmadan önce herhangi bir işlem yaptınız mı gümüş kapağa? Hijyen açısından yıkadınız mı kaynar suya attınız mı?
madameux 1palyaco kaynattim biraz. Temizlerken de kendi teli var onunla karbonattan macun yapip surup sıcak suyla yıkıyorum