sedanur4004 Cansu-11 Kırşehir özel musagül Hastanesi’nde olacagım. Benimkisi planlı sezeryan kuzum ilkide sezeryandı 😊
Momseyda SmyEsciv evet suya atılan toz tek seferlik 2 fitil 3 günde bir olucak bir de günde 3 kere içilen bi hap verdi şuan 5 gündür kullandım akıntı azaldı
Tumayy minnos1mom hiç belli olmuyor sanırım son 5 günüm kaldı hala nişan su veya sancılarım olmuyor gününde gelicek veya geçicek gibi benim
Ebruarss SmyEsciv hayr direk yanıma geldi benim bebeğimin kilosu haftasına göre iyidi o biraz avantaj oldu bize
Ysmnerszkrbg Ozgednc haftamız aynı da kaçıncı haftaya denk geliyor bizim doktorumuz daha bir tarih vermek için erken dedi kilosu falan önde olmasına rağmen de
Rabia_minnak Elifsekerli aşırı yorgun halsiz hissediyorum açıkçası oğlum olcak inşallah gecelerim uykusuz oldu artık gece olunca kıpır kıpır bebeğim doğum pozisyonunda alttan baskı yapıyor devamlı sizde nasıl geçiyor peki cuma günü kontrolümüz var bakalım
Bircanbingol Zilanozev benimde aynı son 14 gün ve gündüzleri sürekli halsiz ve yorgun hissediyorum.Geceleride uyuyamıyorum