SmyEsciv Canım ben taburcu olurken sadece eşim bebeğim ve ben olmak istiyordum istediğim gibi oldu ama bir kere sarılmadı bize bende bebekle beraber 5 gün kaldım o küvezdeydi bende anne otelindeydim bebeği sadece arabada kucağına aldı o da ben hastaneden çıkmadan dikişlerimi göstereyim ertesi gün kontrol var ne de olsa dedim o zaman kucağına aldı bebeği eve geldik perşembe günü yine ne sarılma var ne başka birşey dün zaten biraz patladım ben ona bana şunu diyor ben senin peşinde gezip durcam mı boynuma ip tak madem o kadar ağrıma gitti ki annemler var diye sustum kocaman düğüm oldu boğazım asla konuşmadım yüzüne bakmadım sabahta diyor ki bana niye trip atıyosun sebebini bileyim ona göre davranayım iyice kayış kopunca bende kıyamet kopardım keşke o masadan kalkmasaydım ölüp gitseydim 1 hafta yoktum yanınızda bi geldim düzeninizi bozdum sizin geldiğim güne lanet olsun senden sadece sarılma bekledim ben bebeği 1 kere kucağına almadın ölüp gitseydim 2 gün ağlardınız 3 gün unuturdunuz dedim geldi sonradan sarılmaya sırnaşmaya çalışıyo kusura bakmada ben sana ip bağlamam zorla yalandan bişeyler yapma bebeğime de asla yaklaşma dedim az önce gerçekten vermiyorum bebeği vermicem de