• Gebelik
  • Doktor pozitif dedi, ebe olumsuz konuştu

Kizlar yumurtlamam 7mayisda oldu 19 mayisda betam 50 cikti iki gun sonra yani dunde 150 doktorum pozitif hayrli klsin dikkat et falan dedi saglik ocagndaki ebede cok umitsz konstu cokcok kucuk sayilmaz bile dedi okdar canm skkinki daha kesinlesmeden kimseyede anlatamyorum sizden baska

elvangnc stres yapma sakın pozitif ol her zaman. Bende ilk kese görmeye gittiğimde devtlete gitmiştim doktor ufak bı nokta var ama belirsiz demişti. Canım sıkıldı sonra dedim ki neden stres yapıyorum ki bu ay olmadı belki diğer ay olur herşey nasip demiştim o ufacık nokta kese çıktı şuan 23.haftamdayim. sende sakin kal şuan çok çok yeni eminim bir kac haftaya güzel haberler alırsın 🙏🏼😊😊

elvangnc kalp atışını duymadan sağlık çalışanları bu şekilde yaklaşıyorlar canım. Ben 10 beta ile öğrenmiştim .. canını sıkacağım bir şey yok ama tabi çok küçük olduğu için tabi kimseye söyleme .. genelde 3 aylık söyleniyor .. hayırlı olsun 🌸

elvangnc ben 47 beta ile öğrenmiştim, elbette daha çok küçük ama bir sikayetiniz de yoksa endişelenmenize gerek yok, beta artışı oluyor sonuçta. Olumlu güzel düşünün, bebişim tutunup gelişmesine odaklanın, iyi beslenin, sigara alkol çok çay kahve zararlı her şeyden uzak durun, bol su içip dinlenin, ağır kaldırmayın, fiziksel olarak yormayın kendinizi dikkat edin inşallah her şey yolunda gidecektir 🙏

myavocado, başlığı Doktor pozitif dedi, ebe olumsuz konuştu olarak değiştirdi.

Dun gece. Sirt agrisindan aglicaktim benm ilk gebelikdede olmustu smdide adet agrisi gbi bel agrisi tam ortasi durmadan lavabya gdyrum km falan gorurmuyum doye

elvangnc Sakın moralinizi bozmayın aynı türde ebeden bendede var ne zaman gitsem senin erken doğum riskinmi var o mu var bu mu var diyip hep birşey bulup moralimi bozuyor bende beta 153 ile öğrendim kendinize uygun iletişimi iyi bir doktor bulup gidebilirsiniz bu konularda moral psikoloji çok önemli bebeğiniz zaten minicik hayırlı olsun inşallah 🤲🏻🌸

elvangnc ben beta 224 ile öğrendim sonra 759 oldu. 6. Haftada üstten kese görünüyordu ama bebek görünmüyordu onda bile doktorlar umutsuz davrandı. Alttan baktı bebek de vardı. O zaman biraz olumlu konuşuldu. Yani demek istediğim bebek görünüp kalp atışı duyulana kdr umut vermek istemiyorlar. Ama beta artışın iyi sağlıkla gelsin inş

@“Alone”#p32622115Allah razi olsun cuma yine kan vefricem

elvangnc ebeye bakmayın arkadşaımınki 12 ile başkadı gebeliği 30 oldu 100 oldu böyle artarak doğurdu önemli olan 2 kat artmasıydı o da artmış. 2 hafta sonra doktora giderseniz kese görünür rahatlıkla

elvangnc geç döllenme dir bende ilk öğrendiğim de 84 dü değer her gün 2 kat artıyorsa sıkıntı yok 6-7 haftalıkken git ultrasonla baksınlar kesin sonuç

Ebruliates yedisinde yumrtlama oldu normaldekonden uc gun gec oldu bence normal ama ebe oyle diyince ve adet bel agrim var suan biraz icim kararms durumda

elvangnc doktor pozitif dediyse ebeyi takmayın. Bir sıkıntınız şikayetiniz yoksa değerleriniz düzenli artış gosterdiyse sağlıklı devam eder Allah’ın izniyle. Sayılmaz bile derken herhalde kese vs görülmeden saymiyorlar hamile olarak 🤷🏻‍♀️

elvangnc sağlık ocağındakine ne bakıyorsun ya geçen bana ya dedi bir vitamin vardı senin onu kullanman lazım adı neydi diye bana soruyor folik asit mi dedim heh o diyor ama onu sen yine doktoruna sor dedi yani sağlık ocağına sadece test vermeye gidilir kesinlikle ne denirse dinleme onlardan kendi doktorun ne diyorsa o ki değerin gayet güzel artmış sağlıkla ilerler inşallah

elvangnc oldu canım hatta benim adet günüm bildiğim adet ağrısı çektim ilaç içmemek için kendimi tuttum o derece ağrıdı bacaklarıma kadar sonra hamilelik kesinleştikten sonra sürekli kasık ağrısı yaşadım bunları hepsi normal dendi rahim büyüdüğü için bebek yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş

sağlık ocağı ebeleri hep böyle olumsuz değişik konuşuyolar o yüzden canını sıkma keyfini çıkarmaya bak, benide aradıklarında kötü birşey olursa haber ver , kötü bi durum var mı olursa ara diye arayp duruyolar sürekli . en sonunda tersileyeceğim.