Sonundaa bende bu postu atıyorum 🤦♀️ uzun uğraşlarla oğluşumu içerde tutmaya çalışıyorduk. Beni bilenler vardır belki,erken doğum riskim vardı. Şuan tam 36+0 da doğdu bebişim.nişanim gelmişti 20 mayısta dün de kontrole geldim suyumun sızdığından da şüpheleniyordum.doktor bende suyu az gördüm cuma tekrar gel diyip eve gönderdi doğal olarak. Eve geldim uyudum uyandım saat on civarında yatakta uzanırken karnımdan pat diye tok bir ses geldi canımı da acıttı biraz. Direkt ayağa kalktım ben baktım suyum akıyor hiç durmadan.çantaları aldık hastaneye geldik direkt. Sancılarım da vardı zaten. Açılmama baktılar 1 2 parmak denildi. Sonra sancılar fln derken ben her sancı geldiğinde fenalaştığımı fark ettim.başım dönüyordu bayılmanın eşiğinden dönüyordum.o kadar şiddetli Drie değildi sancılar ama vücudum sağolsun beni şaşırttı.sonra ben normal doğum yapamayacağımı anlayınca sezeryan alın beni dedim. Doğum masasında bayılıp da doğumun ortasında etkisiz kalırdım kesin çocuk da çıkamazdı😅 neyse sezeryane alındım.sonta mı sonda mı o takıldı. Takarken biraz acıtıyor sonrası okey zaten takıkı kalıyor acısı yok. Sonra hazırladılar beni ameliyathaneye alındım. Beni uyuşturdular sonra uyandım işte biraz ağrım oldu ağrı kesiciler yapıldı şuan gayet iyiyim kesi yeri ağrıyor biraz sadece o da hafif bir ağrı. Bebişimle yatıyoruz şuan odada. Emzirme maratonları fln. 3150 gr 51 cm doğdu bu arada