Iros26 Merhaba arkadaşlar 6 haftalik hamileyim.. 1 buçuk haftadır lekelenmem var kahverengi ve bazen açık pembe bu normal mi? Birde 106 kg mim şuan şekerim de yüksek çıkıyor diyetle birlikte çözmeye çalışıyoruz bunu yaşayan oldu mu?
Burcu-2634 Iros26 ilk gebeliğim de 103 kiloydum ikinci de 123 hiç öyle bir sıkıntım çıkmadı çok şükür. Şuan 18+2 bakalım güzel ilerliyoruz. Çok geçmiş olsun.
Zynp12 Iros26 bende kg hamile kaldım şekerim gebelik öncesi var. Akıntıyı Dr sormanız daha iyi olur en azından Progestan gerekirse verir. Şeker içinde dikkat edersen düşer şekerin tabi. Paketli gıdalar falan tuketmemen lazım şekerli şeyler makarna pirinç bunlar şekeri tetikliyor
Iros26 Burcu-2634 çok teşekkür ederim bende gebelikte öncede insülin direnci vardı tabiki dikkat etmem gerektiği söyleniyor sadece
Burcu-2634 Iros26 bende de vardı insülin direnci ama gebelikte çıkmadı şeker, sonrasında da çıkmadı bakalım 2. De inşallah çıkmaz. Sende stres yapma olabilidiğince doğal beslenmeye bak herşey bebişlerimiz için 🥰