Betlllal Kızlar az önce mide bulantım vardı afedersiniz kusmaya gittim ve kusarken altımdan su geldi niye böyle oldu anlamadım korktum yani ne yapmalıyım kese suyu falan değildir demi yardımcı olur musunuz
Hilal2901 Betlllal idrar olabilir mi? Trmiz bir bez koyup bdkleyşn akmaya devam ediyor mu? İdrar değil eminim diyorsanız acile gidin. Ama zorlamayla kaçmıs olabilir malum gebellkte tutmak zor 😂
Bendiyebiri_ Betlllal bende 20 haftaligim oksurmekten ben sanki su kaçağı zannetmiştim ama bende idrardi inşallah sende de öyle olur içini ferah tut
mlkechnn Benimde hep olur öğürken ilk hamileliğimde suyum geldi sandım amnisure testi yaptırrım idrardı. İkinciye hamileyim hep kusarken oluyor idrar sıkışık olmasamda hep geliyor
NGold mlkechnn Merhaba ben de 20li haftalarda kusarken hep altıma kaçırırdım tutamıyordum malesef bence idrar olma olasılığı yüksek
Enfal_06 Betlllal benim çok öyle olmuştu 😂 eşime dedim kusmaya gittim başka bişeyle döndüm üstümü değiştirdim idrar olduğunu biliyordum çünkü kusarken oldu 😂 idrar rengi belli olur sarıdır
Enfal_06 Betlllal korkucak bişey yok canım su bi defa gelip durmaz takip et tekrar gelirse o zaman su olup olmadığını anlarsın kusarken su gelmez idrardir o ne kadar sıkışık olmasanda hamilelikte öyle olur ben durduk yere bile böyle olmuşluğum var
Hamisbayan Betlllal bende hamileyken çok kusuyordum öğürmeyle beraber idrar kaçıyordu idrarım olmasada o an bebek baskı yaptıgı için o an kaçıyordu
Sysedayilmaz Betlllal kanaman olmadığı sürece korkma çiştir o büyük ihtimalle o kadar kusma kasılmasıyla bebeğin suyu gelmez