Kardelen42_ Merhaba kızlar 33+6 haftalık hamileyim ve isim bulamadım oğlumun ismi yusuf çınar yanına hangi isim uyumlu olur inci duydum ama uyumlu değil gibi başka öneriniz varmı fikirlerinize ihtiyacım var 🙏🌸
Semakeles61 Kardelen42_ hep hayalimdi yusuf çınar koymak ama eltimin benden önce oldu çocuğu yusuf eymen koydu o bende yiğit çınar istiyorum hep allah evlat nasip ederse bana kızda da ebrar ismini çok seviyorum
Hilal2901 Ipekulas uymasa da olur 😂 eliz ben de düsündüm hatta ilk gebeliğimde kız olursa eliz erkek olursa ediz dedik öyle kaldı. Elizin anlamı yok ya el izi demek diye vazgeçtim😂
Balbebek012 Kardelen42_ yusuf çok güzel isim Zeynep Defne Lina Elif İpek İnci Bu isimler çok güzel bence 💐
Hilal2901 Nurkayaa bulursan söyle 😂 almila geldi bugün aklıma ona yükseldim yarına baska bisiy bulurum😂😂😂
3bebeannesi_ Kardelen42_ Kızımın ismi Yüsra Lina Oğlumun ismi Yusuf İslam 2.kızım olacak nasip olursa inşaAllah İkra olacak 2.isim olur mu olmaz mı bilmiyorum Kur’an a giren isim bulursam koyacam güzel anlamlı.