anneadayi__ RumeysaRumi merhaba ben henüz 6+1 haftalığım devlette randevu bulamadım memnunmusunuz bende sultangazide oturuyorum uzak değilim o hastaneye tavsiye edermsiniz
RumeysaRumi anneadayi__ ben cok memnunum bebim 2. Gebeligim. Oglumdada ayni doktora gidiyordum. Çok ilgilidir. Herseyi detayli anlatir. Tavsiye ederim.
Syda01 Eylulperisi en son 25 bin demislerdi bu ay sonunfa kontrolm var soracağım tekrar kesinlikle cok seviyorum kendisini
Masym34 1_Pandackk İstanbul Bahçelievler medipol Necla Ülker muayenesi 900 tl normal doğum 16.500 aşırı memnunum
Tuba-M55 Ayvru 3. Gittiğim hastane çok memnunum Ali sunay hocaya gidiyorum ama hastanedeki diğer kadın doktorlardan da memnun olan çok gördüm. Ali hoca zaten 18:00 den sonra hasta bakıyo eşimin işinden dolayı tercih ettim muayene ücreti 865 sanırım doğum a ne desem yalan olur ben de burdan birinden okumuştum 15 normal 20 de sezeryan galiba ama emin değilim
Tuba-M55 Turtamom ilk başta bana da ilgisiz gibi gelmişti ama devam edince daha da ilgili olmaya başladı her günü de birbirini tutmuyo malesef ama en azından rahatlığı beni rahatlatıyo 😂
Melikebldz Cancanm evet kalp atışını duyduktan sonra yaptırdık sompo sigorta diğerleri gebelik sonrasını kabul etmiyorlardı şuan nasıl bilmiyorum ama
Buket__ Bedriye35 evet başka hastaneler için Demir Hayat sigorta dan yapılıyor ancak fiyatlar inanılmaz derecede yükseldi. Sigortacıyım daha bugün fiyt verdim. min paket 70-80 bün arası
Svllkccc Edanur65 doktordan memnunmusunuz peki doktor değiştiricem yakın diye oraya gitmeyi düşünüyorum pınar hanımı duymuştum hastane olarak nasıl bir hastane
Edanur65 Svllkccc çok iyi bir doktor ablamda 3 çocuğunu bu doktor da doğurdu bende pınar hanıma gidiyorum doğumu orda düşünüyorum hastanede hem temizlik açısından hem ilgi açısndan güzel
elfkrmn01 1_Pandackk İstanbul Çakmak Erdem hastanesi, doktor Funda Ayşe Demir, muaynesi 900 dü 1150 olmuş, doğum ücretleride zamlanmış, normal 12.500 zorunlu sezeryan 12.500 İsteğe bağlı sezeryan 38.000 Haziran gibi yine zam gelecek demişlerdi
gizemvatanseverbal Seymayaren Doktorum benden sonra hamile hasta kotasını doldurdup başka hamile almadığı için ismini paylaşmadım. Hastane memorial
Seymayaren gizemvatanseverbal gizemvatanseverbal şöyle söyliyim ben henüz hamile bile değilim. Gebe kalmama da zaman var. Önceden doktor arastirmasi yapiyim dedim ondan sordum.