Rabiagzlcn Esenkent istinya hastanesı muayne ücreti 2500 tl asırı pahalı saglık sıgortam bıttıgı ıcın mecburı ödedım fıyatlar cok ucuk
Bedriye35 Buket__ bende sompoyla anlaşmalıyım başka hastaneler içinde fiyat vermişlerdi ama en uygunu medicanaydı
Buket__ Cagla_013425 merhaba hangi doktora gidiyorsunuz ? Ben de medicana bahçelievler hastanesinde Leyla hanım a gidiyorım
Missgod Muğla merkez özel klinik 1700 tl özel yücelen yücelen hastahanesi 950 tl doğumu bilmiyorum sormadım daha😃
gizemvatanseverbal 1_Pandackk Şişli’de özel muayenene gidiyorum. 2500₺ ücreti. Şişlide yüksek kaliteli bir hastanede sezeryan doğum yapacağım. 70.000₺ doktor ücreti dahil.
aynur_67 Merhaba kızlar Zonguldak Özel Level Hastanesi 630 lira muayene ücreti var doğumda sezeryan olacak 16.000 lira okuduğum fiyatlara göre bence iyi durumdayım Allah yardımcımız olsun hepimizin
Simaysmy Alanya anadolu hastanesi 10 gün önce 1100 tl idi bugün kontrole gittim 1515 tl olmuş şok oldum şaka gibi
Julide92 1_Pandackk Manisa grandmedical hastanesine gidiyorum muayene 500 TL doğum sezeryan 23000 TL miş ama benim doğum poliçem var kontrollere ücret ödemiyorum doğuma da ödemeyeceğim. Doktorum belgin koçak yurdakul ve çooook memnunum
Oy58 1_Pandackk Çamlıca medipole gidiyorum 900 küsürdü muayene ama benim özel sağlık sigortam oldugu için doğum ve 10 muayene ücretsiz. Normal doğum 18 bin sezeryan 22 bin diye biliyorum
AlyaBeren Diyarbakır Memorial Sabire hoca ya gidiyorum muayne ucreti 1200 TL indirimli fiyatı doğumda en son 19125 ama doğuma kadar ne olur bilmiyorum🤷
seymateker İstanbul Avcılar Türkan Mutafoğlu özel muayenesi var muayene ücreti 800 tl bir ay alıyor bir ay almıyor ücret