DuyguOzlem 1_Pandackk İstanbul Kartal Vera Hastanesi muayene 650 750 gibi birseydi ben indirimli girdiğim için tam hatırlamıyorum. Normal doğum 9500 sezeryan 13,500. Doktorları da müthiş tatlı.
RumeysaRumi Merhaba 🙂İstanbul Gaziosmanpaşa özel duygu hastanesi saide hanima gidiyorum. Muayene ücreti 700 tl.
Neslhnnn RumeysaRumi bende Küçükköyde başarıya gitmiştim serdar hoscaya muayene 900 olmuş. Benim ikinci gebelik siz memnun musunuz
anneadayi__ RumeysaRumi merhaba ben henüz 6+1 haftalığım devlette randevu bulamadım memnunmusunuz bende sultangazide oturuyorum uzak değilim o hastaneye tavsiye edermsiniz
dika 1_Pandackk ben siirte hayat hastanesine gittim sigortta bir sıkıntı çıktığı için giriş 650 TL ödeme yaptım bta kan için ise 350 TL ödeme yaptım kürtaj oldum aynı hastanede doktorumda o da 5 bin TL ödedim Normal doğum ücretsiz yapılıyor ama giriş için ücret alınıyor ve yatak parası felan alınıyor Sezeryan da en son 15 bindi
Rabiul 1_Pandackk yaa gerçekten öyle bizim oradaki hastanede synı ücret bandında ama oradaki doktorlar benim doktorum kadar bilinçli değil
keremtahamom_ 1_Pandackk Silivri’de doktorumun özel kliniği muayene ücreti 1500, doğum anlaşmalı olduğu hastanede 30000 şu an, bayramdan sonra zam gelecekmiş. Doktorumdan çook memnunum çok seviyorum kendisini🌸
Nur8948 1_Pandackk Muğla Ortaca Yücelen hastanesi muayene ücreti geçen ay egm indirimli 815 tlydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi zam gelmiş 1097 TL oldu 🙈 doğum da en son 22.500dü indirimli ona da zam gelmiş ama henüz öğrenemedik.
bebikylmz Nur8948 Muğla ortaca dediğiniz merkezdeki Yücelen mi acaba başka yücelen daha mı var? Bende orda düşünüyorum güncel fiyat nedir bilmiyorum
Nur8948 1_Pandackk valla indirim olunca o fiyat oluyormuş ama normalde 1200 TL falan 😁 nasıl yıl ortası gelmeden zam oluyor aklım da almıyor 🙈