Pembesarelle2 _moom Ben şahsen sormadım henüz bir arkadaş 25 bin nakitte dedi kartla olursa 27 bin dedi ama normal mi sezeryan ücretim bilmiyorum
Pembesarelle2 _moom Muhtelemen ara zam yine olur diye düşünüyorum bende hiç bir şey yerinde kalmıyor malesef 🫢
Eylulperisi Syda01 ya benim bildiğim 15 den sonra zam geliyor umarım başlarında olur hayirlisiyla tabi😌
Syda01 Eylulperisi suan 31+2 haftalık olduk doktora sorduğumda tahmini 38+5 de alırız demişti tam da 15 temmuza denk geliyor bakalim nasip kısmet saglicakla gelsin yavrum
Mine-tayfun 1_Pandackk özel şafak tıp hastanesi 500 tl ama doğum yapılmıyor hastanede son 1 ay kala doğuma başka hastaneye gidiliyor mecbur
Sdemirel Kocaeli MEDİCALPARK a giden yok mu hiç 🥰muayenelere ücret ödemiyorum sigorta karşılıyor ama doğum ücreti hakkında tam bi bilgim yok 12 haziranda doğum olacak nasipse 30 bin vardır belki daha fazla bilgisi olan var mı acaba 🥰
Serapazraege 1_Pandackk giresun özel kent hastanesi- uğur deniz türel muayene ücreti: 815₺ doktorumdan memnunum❤️
Eylulperisi Syda01 öyle tabiki amin inşallah sağ saglim evladını kucağına almayı nasip etsin RABBİM 🤲🏻
slmdmrl 1_Pandackk ben ilk doğumumda da kendisine gittim gayet de memnunum çok ilgili mukemmeliyetçi herseyin en ince ayrıntısına kadar olmasını isteyen başarılı bir dr .
Cagla_013425 Esra5835 Sompo sigortayı arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben yılbaşı kampanyasından faydalanmıştım şuan ücret farklı olabilir. 32.600 4 taksitle ödedim. Normalde 27 bindi ben doçent doktor tercih ettiğim için 32 bin oldu. Uzmanlar o zaman 27 bindi. Pakette 9 muayene 9 kontrol ve doğum da dahil bir de diş muayenesi gibi hediyeler var.
oykualya 1_Pandackk doktorunuz kim hangi özel hastaneye gidiyosunuz ay benim doktorum oraya gelmiiiş çok üzüldüm