Arkadaşlar herkese selammmm, 23+5 teyimm gece sağa ve sola dönerken ağrıları olan var mı? Resmen 80 kere uyanıyorum ve artık omuzlarım çürücek diye korkuyorum 😧 şimdiden böyleysem son aylarımı düşünemiyorum 😀😀 geçmek bilmeyen bir kalça ağrısı merdiven bile zor çıkıyorum desem yeridir. Var mı benimle aynı şeyleri yaşayan ?
KRAMP KASILMA AĞRIIII UYKUSUZ GECELER🥲
- Düzenlendi
Aysu1307 canım benimde başından beri kasıklarım , sağ kalçam , belim kısaca her yerim ağrıyor magnezyum işe yaramıyor , doktor bebekle hiç bir alakası yok risk vs yok tamamen senin vücudunla alakalı bir durum dedi. Yataktan zor kalkıyorum , dönerken sağ kasığıma bıcak saplanıyor adeta yanlız değilsinn😂 27+4 üm bende
Aysu1307 biraz da dönemsel oluyor ve kilona bağlı aslında arkadaşın dediği gibi Magnezyum da kullanmalısın dün biraz fazla çalıştım. (33+5 ) bebeğin kıyafetlerinin bir kısmı evin bir kısmını temizledim magnezyum içmeyi unuttum mesela Az önce bacağım kasıldı ona uyandım
Sevval0704 bu yazdıklarının hepsini bende hamile kaldığım andan beri yaşıyorum sağ kalça ağrım helle hiiççç geçmiyor :( Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Sadeceanne2 canım içiyorum kalsiyum magnezyum kasılmam hafiflese de ağrılarım hiç geçmiyor çalışıyorum bir de
Aysu1307 bazı gebeliklerde ağrılar kronikleşiyor maalesef. Benimde başından beri geçmeyen bir bel ağrım var. Birde sol kalça ağrısı. Bazen sabah yataktan kalkamıyorum. Doğumdan sonra emar çektirmemi istedi doktorum benim bel fıtığı olabilirmiş. Magnezyum reçeteli olanlar değilde, ocean viganes falan sorabilirsiniz doktorunuza. Magnezyumun bir türü var özellikle bu ağrılar için. Reçeteli olanlarda pek olmuyor o içerik.
Aysu1307 şekeriniz yok ise muz da tüketin her gün mide sade. Soda Allah yardımcı olsun çok acıtıyor ya agladıgım oluyor bazen ben çalışmıyorum şuna ama çok zor
Sadeceanne2 muz yiyorum canım her gün
Aysu1307 ☹️☹️ Allah yardımcın olsun
Aysu1307 bende aynı öyleydim magnezyum çok iyi geliyor bana bazılarına fayda etmese de içmediğim gün aynı dediğiniz gibi oluyorum Magosit 365 mg kullanıyorum